Us caseu en terres gironines? Si és així, no et pots perdre aquest post! Us presentem la nostra millor selecció de Wedding Planners a Girona. Faran realitat el vostre casament ideal. Organitzaran tots els detalls que pugueu desitjar, mentre gaudiu de la il·lusió sense estrés i imprevistos!

 

📸: Creative & Love

 


CREATIVE AND LOVE – GIRONA


 

És l’equip responsable d’organitzar els casaments més especials de la Garrotxa, de l’entorn Gironí i arreu de Catalunya. Amb entrega i passió, s’encarregaran de què tots els detalls que conformen el vostre casament es coordinin perfectament i formin un conjunt d’allò més harmònic. Un equip jove, atent i amb molta experiència en el sector dels casaments, que seran la vostra salvació. Trobaran els indrets perfectes per a la cerimònia i el banquet, els DJs, les flors, els serveis més adients per al vostre estil de casament, i tot el que sempre heu desitjat. Escoltaran totes les vostres idees i suggeriments. 

Captaran totes les emocions, somnis i il·lusions i en faran una combinació ideal. Construiran a poc a poc un concepte, un estil marcat i definit per la vostra personalitat que quedarà reflectit en tots els racons i moments del vostre gran dia.

 


RAM A L’AIRE- SALT


 

Agència d’organització d’esdeveniments, que vetllaran perquè no us falti de res en el vostre gran dia! Amb la Gemma i el seu equip aconseguireu el casament dels vostres somnis! 

Us ofereixen diferents serveis i proveïdors: Des de fotografia, músics, mestres de cerimònia, màgia, càtering, localitzacions, fins a la venda i el lloguer d’articles i les invitacions de casament per a la celebració més gran de la vostra vida. Per fer-ho més senzill tot, han creat packs estrella ( a consultar a la seva pàgina web).

Disposem de xat online directe: Des de el web, també atenció a través de Whatsapp, email i reunions en persona o bé, videoconferències.

 


TAND’M – GIRONA


 

Una empresa jove especialitzada a dissenyar, planificar, gestionar i organitzar tots els aspectes del vostre casament des del principi fins al mateix dia del casament. Al capdavant de l’empresa, hi trobem la Paola, la seva fundadora és una apassionada dels casaments. Escoltarà les vostres idees i us assessorarà amb les millors propostes. Des del primer moment rebràs un tracte personalitzat i proper. 

Des de les invitacions i els petits obsequis, fins a la decoració, les flors, l’ambientació musical i la il·luminació,  l’equip de Tand‘m ho coordinarà tot perquè cada un dels elements estiguin en perfecta harmonia. Us ajudaran a transmetre un missatge personal en aquesta ocasió tan especial.  I perquè no hagis de patir per a qualsevol imprevist, estaran al teu costat durant tot el casament

 


ELITDAY – EVENT & WEDDING DESIGN


 

L’equip d’Elitday busca parelles que tinguin ganes de disfrutar i fer realment el que ells volen el dia del seu casament.  Son molt versàtils i tenen una gran capacitat per entendre i captar les vostres necessitats, podran posar nom al que esteu imaginant i ho faran realitat. L’experiència i sobretot la vocació que tenen per organitzar casaments, avalan l’èxit de tots els seus esdeveniment. 

Ofereixen el servei Coordina el meu dia, per parelles que tenguin quasi tot contractat i necessitin coordinar el casament 2 mesos abans i el dia B, My Elitday per les parelles que necessiten que els hi organitzin tot el casament, El anillo pa’ cuando? Si vols demanar a la teva parella que es casi amb tu, elles t’ajudaràn! Destination weddings, per parelles que es volen casar fora del seu pais de residència. Bridal Shower, per les núvies que volen un comiat de soltera elegant, íntim i diferent. “

 


NUBES DE ALGODÓN EVENTS- GIRONA


 

Neix amb l’objectiu de crear casaments DIFERENTS, fora de convencionalismes on vosaltres només haureu de marcar els protocols… 

Posen a la vostra disposició una llarga llista de serveis i proveïdors dins del vostre estil i pressupost. Us acompanyaran i controlaran tota la gestió i negociació amb els proveïdors. Gràcies al seu gran equip de coordinació, podreu despreocupar-vos de totes les responsabilitats i només haureu de gaudir de la vostra Festa!

Nubes de Algodón, farà que els vostres somnis es facin realitat, oferint-vos alternatives que mai hauríeu imaginat i dissenyant un dia únic i només vostre.

 


MOMENTS DE GLÒRIA BUSQUETS – GIRONA


 

Una empresa que coneix a la perfecció la clau d’una bona organització i que farà que el teu gran dia, sigui com sempre havies somiat!

Posaran tot el seu esforç en interpretar els teus desitjos i ajudar-te a donar-li forma, a fer de cada detall una mostra de la teva personalitat, i de cada esdeveniment un “Moment” únic i irrepetible. 

El seu servei inclou tota l’organització: Des de la decoració, l’ambientació, les invitacions, la llista de boda, la fotografia i el vídeo, la música i l’animació, el lloguer de cotxes, la cerimònia, la localització, el material tècnic, l’estilisme… entre altres.