Arriba el moment més important de la vostra vida, us caseu! Comença el compte enrere en preparatius, organització i planificació de cada detall perquè tot surti perfecte! Una llista interminable de tasques que només acaba de començar. No us amoïneu.  Des de Tot Nuvis us volem donar un cop de mà. Us presentem la nostra millor selecció de Wedding Planners de la província de Barcelona. Amb elles fareu realitat el vostre casament somiat, sense haver de patir per res. Quin descans!

 


 OLGA ARCE WEDDING PLANNER


Amb passió i máxima profesionalitat, Olga Arce, una persona atenta i entrañable, s’encarregarà de dissenyar i planificar el teu enllaç, perquè vosaltres gaudiu amb tota intensitat d’un dia ple de moments únics.

Amb més de 12 anys d’experiència com a wedding planner, s’ha convertit en tot un referent en l‘organització dels casaments més exigents. El seu objectiu és crear casaments únics amb una alta dosis de creativitat, frescor i bon gust. Es manté sempre a la última de les noves tendències, pel que us oferirà un munt d’idees en localitzacions i materials singulars. El resultat final deixarà tothom fascinat!

Disposa d’una gran cartera de fantàstics proveïdors que s’adaptaràn als vostres gustos, expectatives i pressupost. No obstant, si ja teniu algún servei (fotògraf, músics etc) decidit, adaptarà la seva feina i la selecció de tots els demés detalls a aquests profesionals, amb l’objectiu de crear un resultat final perfecte i en total harmonia.

Per cert…L’Olga és especialista en Fenghshui i casaments simbòlics! Aixi que si ho desitgeu, ella s’encarregarà de que tots els elements del vostre gran dia estiguin perfectamet alineats, i us aportin una dosi extra de sort en el futur. Ideal! 

MÉS INFORMACIÓVisita el web


SI WEDDING PLANNER


Feu realitat el vostre somni amb Si Wedding Planner. Organitzaran el casament que sempre havíeu imaginat. Us oferiran un servei d’assessorament per a nuvis. La Sílvia Sendra, una gestora d’esdeveniments amb més de 7 anys d’experiència professional s’encarregarà de fer possible tot el que desitgeu pel vostre enllaç.

si wedding planner

Viviu una experiència única, gràcies a la eficiència, dedicació i bon gust de Si Wedding Planner. A partir de les vostres idees i expectatives, crearan i planificaran amb vosaltres tot el que necessiteu perquè el vostre casament esdevingui tot un èxit.

Us ofereix un ampli ventall de serveis d’assessorament en funció de les vostres necessitats per crear un casament personalitzat totalment a mida: Des de casaments més tradicionals i protocol·laris, fins a celebracions innovadores i originals, urbanes o rurals, romàntiques o informals. Casaments temàtics i especialitzats: De colors, rústics, anys 20, de cine, musicals, inspirats en un país, ciutat o cultura… Tot és possible amb Si Wedding Planner.

MÉS INFORMACIÓ: Visita el web


QUE SALGA EL SOL


Que Salga el Sol s’encarreguen d’organitzar, dissenyar, personalitzar i coordinar el vostre casament, parcial o completament, perquè no tingueu que preocupar-vos per res. Ells donaran un caliu especial que tota persona vol per la seva celebració i són capaços de crear moments únics perquè quedin al vostre record.

quesalgaelsol-totnuvis

Amb l’objectiu de que us pugueu relaxar i gaudir de l’esdeveniment, l’equip de Que salga el Sol dissenya, planifica, gestiona i organitza tots els aspectes del vostre casament des del principi fins el mateix dia de noces (Dia B). D’aquesta forma, us eviteu mals de cap, estalvieu temps i s’optimitzen els recursos.

I perquè no us estresseu ni abans, ni durant ni després de la celebració, aquests “wedding planners” fins i tot poden organitzar una festa pre o post enllaç, i oferir assessorament als convidats que ho puguin necessitar.

quesalgaelsol-totnuvis

A més, compten amb la seva pròpia botiga online, on podreu trobar articles de decoració de racons i espais originals per a casaments com el Candy Bar, la estació de llimonada, la parada de crispetes… i sobretot, els kits d’emergències per als banys, que són de gran utilitat per un dia tan llarg on els imprevistos poden ocórrer en qualsevol moment!

No dubtis en contactar amb Que salga el  Sol per assegurar-te un esdeveniment inoblidable!

MÉS INFORMACIÓ: Visita el web


LAIA TQ –  WEDDING PLANNER


Et presentem Laia TQ, una Wedding Planner de renom que crearà les noces que sempre havies somiat. Treballa en dues localitzacions diferents: Barcelona i Lleida. Escoltarà totes les teves idees i t’assessorarà amb les millors propostes. Des del primer moment fins al final del casament rebràs un tracte personalitzat i proper. 

Compta amb una llarga trajectòria dissenyant i organitzant casaments a mida, adaptats a cada parella de nuvis. Tot amb molta il·lusió, máxima dedicació, afecte i professionalitat impecable. Perquè sap la importància que té per a vosaltres el vostre casament, on cada detall compta. 

Els servei que ofereix són a la carta, totalment personalitzats: Disseny i gestió de casaments, selecció de proveïdors i lloc de celebració com música i fotògraf, papereria i invitacions, decoració i flors, il·luminació, vestuari i estilisme, transport per als nuvis i convidats, coordinació del dia de les noces (logística, timing i proveïdors), i qualsevol servei complementari que puguis necessitar.

MÉS INFORMACIÓ: Visita el web

També et pot interessar:

E – Eventus

Barcelona