Les flors en un casament són un element essencial i imprescindible que no podem oblidar en un casament. Un llenguatge especial que ens permet expressar sentiments. Tenen la qualitat de comunicar diferents missatges. Les flors donaran aquell toc distintiu, adornen i decoren al teu casament.

És l’hora de decidir els detalls i la decoració floral. Us presentem les millors floristeries de Barcelona pel teu casament. Escolliu la vostra!


LA FLORERIA


Cerca un espai únic amb molta personalitat amb una decoració floral espectacular, deixa a tots bocabadats amb una ambientació de somni. Et presentem La Floreria una empresa especialitzada en l’ambientació d’espais i la decoració floral.

A partir de les seves idees i suggeriments, et guiaran i mostraran diferents propostes, sempre adaptant-se al teu pressupost i buscant l’estilisme perfecte a mida de cada parella. A més, disposa d’un taller propi, ideal per crear una posada en escena perfecta.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Pescateria 2 – 08003 Barcelona

Tel: 639 316 162.


FLORISTERIA ELLES


Coneixeu el llenguatge de les flors? No calen les paraules per descobrir els missatges que evoquen les flors. El ram de núvia, la decoració floral de tot l’enllaç i els detalls pels convidats, són elements que van conjuntament amb harmonia i equilibri segons la teva personalitat.

A la Floristeria Elles, en saben bé d’aquest llenguatge emocional, són experts en art floral i viuen amb passió i il·lusió cada nou projecte. La floristeria es troba a Vic. Creen composicions personalitzades i innovadores a partir del teu estil. Sempre estan a l’última en les noves tendències florals.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Pl. Sants Màrtirs 2-3 – 08500 Vic

Tel: 93 889 10 92


FLOWERCAP


Enamorat dels dissenys i l’art floral de Flowercap a Premià de Dalt. Trobaràs un ampli ventall de flors, textures i colors ideals per decorar el vostre casament.

Un nou concepte ple de formes innovadores carregades de detalls que faran del teu casament únic i inigualable. Trauran l’essència de la teva personalitat i expressaran  el teu estil en els seus projectes. Sent amor a primera vista i deixa a tots bocabadats.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Torrent Mateu Mas 33 – 08338 Premià de Dalt

Tel: 619 691 739

 


FLORS PER A TU


Dona un toc de color i d’alegria al teu enllaç amb la floristeria Flors per a Tu a Sabadell. Amb més de 20 anys d’experiència basen el seu treball a oferir productes d’alta qualitat i el millor servei.

Trobaras precioses composicions creatives i úniques per decorar i ambientar cada racó del casament, complements per tots els teus convidats, diademes per les petites de la casa, ramets per les dames d’honor, tot el que sempre t’havies imaginat ho faran possible.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Ronda Zamenhof 112 – 08208 Sabadell

Tel: 93 723 84 49


El JARDINET DE LA PLANA


El Jardinet de la Plana a Manlleu hi trobaràs idees innovadores i de somni pel teu casament. Es caracteritzen per oferir un estil molt personal, estan en constant cerca de les últimes tendències del mercat amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nuvis.

Plasmen les teves idees en cada detall floral de l’esdeveniment. Dissenys a mida realitzats a partir dels teus gustos, aromes i formes diferents totalment personalitzats. Sorprèn a tots els teus convidats amb composicions originals, exclusives amb molta lluminositat.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el nostre web.

Lluís Coll 1-3 – 08560 Manlleu

Tel: 93 851 43 06


JOSEP M. VENTURA FLORISTA


Gaudiu de l’elegància i sofisticació de la decoració floral de Josep M. Ventura Florista a Badalona. Una empresa familiar amb diverses generacions dedicant-se a l’art floral i la jardineria. La passió i l’amor per les plantes es veuen reflectides en cada projecte.

La seva filosofia es basa a oferir al client un ampli ventall d’idees i estils amb la prioritat de donar un servei personalitzat i familiar adaptant-se a les necessitats de cada parella.


MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Av. President Companys 18 – 08911 Badalona

Tel: 93 389 44 21 – 663 991 596


FLORENTIUM


Després de tenir clar l’espai, el tipus de cerimònia i escollit el vestit, uns dels elements que no podeu passar per alt, és la decoració floral. La Florentium Art Floral.

Florentium és passió, creativitat, disseny, natura…. Són un cúmul de sensacions que els agrada transmetre en cadascun dels seus nous projectes. Els fascina la seva feina i compartir l’amor i la il·lusió per les flors amb les parelles de nuvis. Us ajudaran a definir el vostre estil i escollir la gama de colors i textures que millor s’adapti a la vostra personalitat. Sempre oferint un pressupost ajustat. A partir dels vostres gustos, us proposaran les millors idees i posada en escena per donar un toc molt vostre i distintiu a la decoració del vostre enllaç.

Es dediquen a fer esdeveniments, ambientacions i detalls. També, ofereixen el servei de lloguer de cotxe, en especial, una clàssica furgoneta VW que deixarà a tots els vostres assistents bocabadats.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Plaça Major 11
08240 Manresa

Tel: 93 872 25 91 – 689 501 669


VIVERS ERNEST


Què seria d’un casament sense flors? Impossible d’imaginar. Les flors són un element imprescindible, una font de vitalitat i alegria que denoten elegància i bon gust només amb la seva presencia. Tot un encert en la decoració del teu gran dia. I d’això, en saben molt bé a Vivers Ernest.

 

Vivers Ernes, és una floristeria ubicada a Lliça d’Amunt (Barcelona). Treballan al màxim per potenciar cada racó del teu gran dia.  No es poden imaginar un enllaç sense flors;Paniculata, peònies, roses, oliveres, flors, silvestres, anèmones, dàlies… Qualsevol opció és bona si és la que millor reflecteix el teu gust.  Cada composició està feta a mida, estudiada i treballada per que reflecti la teva personalitat.  

Estan al dia amb les últimes tendències del mercat; corones, diademes, detalls per convidats, tocats i polseres florals. Els serveis que ofereixen són molt amplis; s’encarregaran des de la decoració d’espai, la cerimònia, el saló, decoració de taules amb flors i altres elements decoratius, el candy bar, el photobooth, el racó de signatures…

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Ctra. Lliçà d’Amunt a Caldes km 5,8

08186 Lliçà d’Amunt.

Tel: 93 841 44 82


LILART FLORS


Un dels elements decoratius essencials en un casament són les flors, transmeten un ambient càlid, alegre i únic. Les flors faran que el teu espai festiu aporti molt bona influencia en els teus convidats. Desperta els 5 sentits amb les flors de Lilart Flors!

Lilart Flors és un projecte d’art floral ubicat a Barcelona. Dirigit per la Lourdes Cusó i amb col·laboració dels seus amics i familiars. Lourdes ha fet de la seva passió un ofici, això fa que el treballi amb molta il·lusió i amor. Tots els rams són únics i personalitzats segons la teva personalitat i necessitat. Cada detall floral és fet artesanalment i amb els millors productes de qualitat.

Els serveis que ofereixen són: Rams de núvia, decoració floral per a la cerimònia, decoració floral pel banquet, detalls florals de casament (corones, tocats, polseres…) i decoració floral del cotxe de nuvis. A més a més, és desplaça’n allà on faci falta.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Passeig Maragall 265, ent 1ª

08032 Barcelona

Tel: 618 777 870