Les flors en un casament conformen un element essencial i imprescindible en un casament. Adornen i acompanyen a la núvia en el seu dia B. Totes les flors tenen el seu llenguatge propi i amb una bona composició de totes elles podem transmetre diferents missatges.

A més a més, les decoracions florals són tendència, tant és quin tipus de casament celebris, les flors donaran aquell toc distintiu al teu casament.

És l’hora de decidir quin serà el vostre estil. Us presentem les millors floristeries de Tarragona pel teu casament. Ves prenent nota! Comencem!


 FLORISTERIA L’ARREL 


Deixa’t endur per la creativitat i el bon gust de la Floristeria l’Arrel ubicada a Alcanar. T’oferiran un ampli ventall de composicions florals, un esclat de textures, colors i aromes de somni.

totnuvis Floristeria L’Arrel

Tria el teu estil, dóna les teves idees i a través de la seva experiència trobareu la barreja perfecta perquè tingueu una decoració floral. Durant el banquet sorprèn aquella persona tan especial amb les millors propostes de rams que us proposaran l’equip Arrel. Si vens de part de tot nuvis rebràs un 10% de descompte en tots els vostres encàrrecs.

Floristeria L’Arrel totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Av. Constitució 13 – 43530 Alcanar
Tel: 977 73 11 40

facebook totnuvis


 EL TALLER DE LES FLORS 


Tanca els ulls i imagina’t el teu casament envoltada de flors. Un esclat d’energia i vitalitat que despertarà tots els sentits dels teus convidats. Mil i una propostes i combinacions per a una núvia com tu, que de ben segur encertaràs gràcies a l’assessorament i professionalitat del Taller de les Flors.

el taller de les flors

Una empresa familiar ubicada a Vilaseca amb més de 20 anys d’experiencia oferint servei integral en la decoració floral per tot tipus d’esdeveniments i festivitats assenyalades. Especialitzada en ornaments florals per casaments. 

el taller de les flors

En el Taller de les Flors són un referent en les últimes tendències de la decoració floral en tota la província de Tarragona. Compten amb un equip de professionals joves i dinàmics que posarà un toc de color i olor al teu casament. Confeccionaran i crearan tot tipus de composicions per revestir els diferents espais que triis per al teu gran dia. Us ajudaran a triar les flors que millor encaixin amb la teva personalitat, gustos i necessitats, potenciant al màxim cada racò del teu enllaç. Hi trobaràs una gran varietat de flors de temporada, l’equip del Taller de les Flors crearà precioses propostes pel dia més important de la teva vida.

 MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el web.

Carrer de la Font 48 – 43480 Vilaseca
Tel: 977 39 14 84

facebook totnuvis


 GARDEN MASIA VALLENSE 


Envolta’t de flors i de vida amb les composicions florals de la floristeria Garden Masia Vallense a Valls. Omple cada racó de color, formes i textures i treu l’essència de la teva personalitat i expressa amb les flors el vostre estil fent realitat el vostre somni.

El seu equip de professionals estan especialitzats en Art Floral, són tot un referent en casaments a l’Alt Camp. Es desplacen a qualsevol punt de la província de Tarragona. Ofereixen Rams de núvia, tiares florals totalment a mida. També, dissenyen qualsevol arranjament floral per decorar l’espai, detalls per a regals, flors per a la solapa i pel vehicle.

Disposen d’un catàleg propi on podràs consultar i assessorar-te amb el seu equip de professionals segons l’estil del vestit, el casament i el pressupost. Mostraran un ampli ventall d’idees innovadores, s’adapten als vostres gustos i necessitats pel gran dia. Hi trobaràs delicades i elegants propostes florals a mida, una selecció de flors i plantes de primera qualitat. Rebràs un assessorament personalitzat per una ocasió tan especial. Escoltaran les teves idees i et proposaran de noves, fent una combinació perfecta pel vostre casament.

 MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el web.

N-240 km 18,400 – 43800 Valls
Tel: 977 60 47 66

facebook totnuvis


GARDEN VIVES


Et presentem la floristeria Garden Vivers de Calafell. T’ajudaran a escollir les flors que millor encaixin amb la vostra personalitat. Definiran el vostre estil perquè cada racó del casament estigui decorat a la perfecció.

garden vives totnuvis

L’equip del Garden Vivers donarà forma i farà realitat tots els elements florals. Tenen en compte tant la posada en escena com tots els petits detalls que conformen l’esdeveniment. S’adapten a les teves necessitats, els teus gustos i els diferents tipus de cerimònia i de banquet. Sempre oferint un pressupost ajustat.

Tant és el bouquet que vulguis pel teu casament, a Garden Vives reproduirán aquell ram de núvia que tantes vegades has somniat.

Garden Vives Totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el nostre web.

Rbla Mossèn Tobella s/n – 43820 Calafell
Tel: 977 69 99 62

facebook totnuvis


MYOSOTIS ART FLORAL


Dona un toc diferent, original i refrescant al teu enllaç amb les idees creatives de Myosotis Art Floral. Una floristeria ubicada a Reus amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la decoració i l’art floral. Són especialistes en el treball floral natural i artificial, composicions florals amb estil propi amb alta dosis de creativitat!

El seu equip cuidaran tots els detalls d’art floral del teu casament, t’assessoraran i aportaran idees perquè el dia sigui únic. Hi trobaràs una gran varietat de productes, tant naturals com artificials. Creen composicions personalitzades i innovadores a partir del vostre estil. Myosotis Art Floral s’encarreguen de donar-hi format, personalitat i molta bellesa, en defintiva, de fer realitat un dels dies més importants de la teva vida. Els serveis que ofereixen són: rams de núvia, decoració floral per a cerimònies civils i religioses, decoració d’espais, restaurants, corona de flors pel cabell, polseres per a dames i dametes, detalls i coixins per a les aliances.

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el nostre web.

General Moragues 74 – 43203 Reus
Tel: 977 31 96 10

facebook totnuvis

Altres proveïdors recomanats:

Zonart Fotografía

Camarles

Rasgos Perruquers

Reus

Joieria L’Encast

Cambrils

Martina Sposa 

Reus i Barcelona

Big Boda

Sant Jaume dels Domenys