Arriba la primavera i amb ella una explosió de colors i textures. Roses, jacints, tulipes, peònies, margarides, dàlies, orquídies, paniculates...Tot tipus de flors es troben a l’abast teu. Ara és l’hora de decidir quin és l’estil que millor us identifica i que es portarà aquesta primavera. Us proposem dues opcions alternatives que no us deixaran indiferent! Ompliu el vostre casament de flors amb aquell toc tant característic vostre.


Flors Deli


Deixeu-vos seduir per la seva àmplia oferta floral i la seva impecable posada en escena. Us oferiran un servei integral a mida adaptant-se en funció dels vostres gustos, preferències i pressupostos.

Flors Deli us proposaran les millors idees en decoració floral, ressalten el bon gust, la qualitat i la professionalitat en qualsevol dels seus treballs. Si busques donar un toc diferent i original a l’enllaç, són experts en decoració per a cada ocasió, per la cerimònia, tant civil com religiosa, per a l’aperitiu i banquet,  tant en el restaurant com a l’espai amb encant que hagueu triat per al vostre casament. 

A més a més de la flor treballen amb canyes, branques , jerros de vidre, aigua de colors, espelemes de diferents mides, canelobres, teles… tot pensant i dissenyat per a que la decoració del teu casament sigui tot un èxit i sigui un dels referents que  ningú oblidi del dia del vostre casament.

Tenir un casament de “revista” és possible, i està més al vostre abast del que us penseu. Feu-los un truc i la Deli farà realitat el casament que sempre heu somiat.

flors deli totnuvis

flors deli totnuvis

flors deli totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Tel: 973 79 08 36

facebook totnuvis


Floristeria Enrech


La família Enrech ,fa més de 20 anys que fan realitat els somnis de molts nuvis oferint la seva experiència i tot el seu potencial en cada nou projecte. Amb l’ajuda de l’Esther, florista titulada, convertirà cada racó del vostre enllaç en un espai màgic i únic. Escoltara les vostres idees i us proposarà de noves, fent una combinació perfecta. Tindrà cura de l’estil del vostre casament acord amb els vostres gustos, i sempre ajustant-se amb el vostre pressupost. Gaudiu d’un casament totalment personalitzat.

floristería enrech totnuvis

floristeria Enrech

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el seu web.

Mariola 2 – 25003 Lleida
Tel: 973 26 00 15