Ompliu el vostre casament a Girona de flors, amb aquell toc tant característic vostre i deixeu tots els convidats bocabadats. Convertiu el vostre gran dia en un esclat d’aromes, textures i colors! Roses, tulipes, peònies, margarides, orquídies, paniculades… ¿Quines preferiu?

Us presentem la nostra millor selecció de floristeries de Girona pel vostre casament. És l’hora de decidir. Que no se us escapi cap detall!


ROSA FLORS


 

A la comarca del Ripollès, la Floristeria Espiga Verda treballa des de fa més de 35 anys decorant amb flors els moments més importants de la vida dels seus clients i clientes.

S’especialitzen en decoracions rústiques, ideals per a casaments en entorns rurals, com és ara el Ripollès, La Garrotxa o Osona, en restaurants, masies, jardins, hotels, o cases particulars. També s’encarregaran de decorar la cerimònia civil o religiosa, el cotxe de núvis, i el Ram de Nuvia!

A banda d’especialitzar-se en la decoració de casaments rústics, també ofereixen decoracions florals de tot tipus, sempre adaptant-se als gustos i estil de cada parella de nuvis.

Us oferiran un disseny original i personalitzat. Els seus dissenys i el seu tracte afable i proper us entusiasmaran!

 

 


MAGDA WEDDINGS AND EVENTS


 

  • Si hi ha algú a Palafrugell que entèn de decoració floral i de casaments aquesta és la Magda, de Magda Weddings & events, que fa més de 30 anys que decora casaments a les comarques de Girona.
  • Us ofereix un espei nou i ple de vida per a què pogueu visualitzar tots els seus treballs, i pugueu treballar plegats en la organització del vostre casament en diferents estils: El rústic empordanés (a nosaltres ens entusiasma!), el luxury, el botànic i el  Mediterrani. En aquest espai també hi organitzen tallers de decoració. Si en proveu de fer un, voldreu repetir, quedeu avisades!
  • A banda de floristeria ofereix els serveis de wedding Planner que ofereix són els següents:  localització de l’espai, lloguer de complements i de mobiliari, contacte amb el  catèring, el fotògraf, carpes, música, animació, menatge de taula… . En definitiva, tot el que necessiteu per a què el vostre casament surti rodó!

 


FLORISTERIA VIVALDI


 

  • Els casaments al Baix Empordà són la seva gran especialitat. Tant és si es tracta d’un casament a la primavera, a la tardor a l’estiu o a l’hivern. El seu eslògan ens ho deixa molt clar: Flors per a les Quatre Estacions, i per als millors moments de les vostres vides.
  • Per la Floristeria Vivalvi, la natura i molt concretament les flors, són el millor mitjà transmissor d’emocions i records. En els seus treballs només fan servir les flors més fresques i selectes del mercat.
  • Serveis: Rams de núvia, flors pel cabell, decoració floral de la cerimònia, banquet…
  • Es desplacen arreu del Baix Empordà.