Montgràfic, porta a la motxilla una llarga tradició familiar d’impressors des de l’any 1989, amb el repte de crear un nou concepte en l’art d’imprimir.

Ofereixen solucions gràfiques per a celebracions i esdeveniments. Dissenys exclusius i personalitzats per a clients que busquen una manera original, personal i única de comunicar el que es vol expressar. Com diuen, els petits detalls són el que realment importen, i amb un detall així, de ben segur que encertes per deixar a tots els teus convidats bocabadats!

Les invitacions, el record de la cerimònia, els menús, la decoració, les targetes … aquests són els elements que seran els encarregats de donar el toc personal a la teva celebració. És per això, que ells dissenyen les seves pròpies col·leccions amb dissenys tradicionals, originals i exclusius. Amb la possibilitat de personalitzar les teves idees, obsequis d’agraïment i complements amb el disseny que triis, donant llum verda a la teva imaginació. Genial! 

T’oferiran diferents productes segons el moment i la situació de la celebració:

  • Per a la preparació de la cerimònia:  Invitacions, plànols de situació, targetes personals, llibrets cerimònia
  • Pel convit i el restaurant: Menús, detalls d’agraïment, cucurutxos de pètals , arròs, figures nuvis
  • I per fer un detallet als teus convidats: Portafotos personalitzats, Cds, Coixins i cistells pels anells …

Catàlegs plens d’idees noves, diferents i actuals per transmetre i plasmar la teva personalitat en un paper o en un detall, i que tant familiars com amics recordin la teva gran celebració. Cuiden al detall la qualitat i la presentació del producte. Per a ells, el teu dia serà tan especial com per a tu!

Això ho fan possible gràcies als més de vint anys d’experiència que els avalen amb taller d’impressió, manipulació, disseny, impressió (artesanal – òfset – digital)… que els permet donar un servei global i controlar el procés de principi a fi dels encàrrecs, aplicant sempre la tècnica més adequada. Sens dubte, és el que els fa diferents.

Fes-los una visita i descobreix tot un món ple de propostes genials i tot el que necessites per al vostre gran dia! Montgràfic serà el teu millor aliat en tots els sentits. Sorprèn a tothom amb els teus detallets personalitzats, segur que els hi agradarà tant com a tu!. Els trobareu al c/ Bonastruc de Porta, 19 de Girona.