Hereters d’una llarga tradició familiar d’impressors, l’any 1989 neix MONTGRÀFIC amb el repte de crear un nou concepte en l’art d’imprimir. 30 anys d’experiència que els avalen amb taller propi d’impressió.

Ofereixen solucions gràfiques per a celebracions i esdeveniments. Dissenys 100% personalitzats i exclusius per a clients que busquen una manera original, personal i única de comunicar el que es vol expressar. Com diuen, els petits detalls són el que realment importen, i amb un detall així, de ben segur que encertes per deixar a tots els teus convidats bocabadats! Us ajudaran a donar forma a les vostres idees!

Les invitacions, el record de la cerimònia, els menús, la decoració, les targetes … aquests són els elements que seran els encarregats de donar el toc personal a la teva celebració. És per això, que ells dissenyen les seves pròpies col·leccions amb dissenys tradicionals, originals i exclusius. Amb la possibilitat de personalitzar les teves idees, obsequis d’agraïment i complements amb el disseny que triis, donant llum verda a la teva imaginació. T’imprimiràn il·lusions! Genial! 

Catàlegs plens d’idees noves, diferents i actuals per transmetre i plasmar la teva personalitat en un paper o en un detall, i que tant familiars com amics recordin la teva gran celebració. Cuiden al detall la qualitat i la presentació del producte. Per a ells, el teu dia serà tan especial com per a tu!

Això ho fan possible gràcies als més de vint anys d’experiència que els avalen amb taller d’impressió (artesanal – òfset – digital) , manipulació i disseny... que els permet donar un servei global i controlar el procés de principi a fi dels encàrrecs, aplicant sempre la tècnica més adequada. Sens dubte, és el que els fa diferents.

T’oferiran diferents productes segons el moment i la situació de la celebració:

  • Per iniciar la celebració: Invitacions, plànols de situació, targetes personals, llibrets cerimònia…
  • Pel convit i el restaurant: Menús, detalls d’agraïment, cucurutxos de pètals , arròs, figures nuvis…
  • Per a sorprendre als teus convidats: Portafotos personalitzats, Cds, Coixins i cistells pels anells …

Fes-los una visita i descobreix tot un món ple de propostes genials i tot el que necessites per al vostre gran dia! Montgràfic serà el teu millor aliat en tots els sentits.Sorprèn als convidats amb propostes personalitzades que segur els agradarà tant com a tu.!. Els trobareu al c/ Bonastruc de Porta, 19 de Girona.