Us encanten els casaments a l’aire lliure? Una bona elecció és escollir una carpa i gaudir del entorn amb els vostres convidats. En canvi, si ja teniu clar l’espai, és important marcar la diferència entre un casament i un altre amb la bona  decoració.

Des de Tot Nuvis us presentem una selecció dels millors proveïdors de carpes i decoració de Girona, Tarragona i Lleida.

GIRONA

Carpes Pentacarpa

Cerqueu un espai especial amb un ambient i entorn diferent a la resta, i voleu sorprendre als vostres convidats? Descobreix les ultimes novetats del sector carpes amb Pentacarpa.

Pentacarpa

Pentacarpa

L’empresa amb més de 20 anys d’experiència ha participat en grans esdeveniments com les Olimpíades de Barcelona 92. Disposen d’una àmplia gama de models de carpes, des de les més petites per espais més reduïts fins a formats de grans dimensions que millor s’adapti al vostre casament. Carpes de tot tipus, haimes, tarimes, decoració, mobiliari “chill out”, il·luminació, coberteria, mantelleria i jocs de taula, colxonetes inflables.

Pentacarpa

Pentacarpa

A més, ofereixen tots els complements necessaris per una decoració i mobiliari perfecte per crear un ambientació ideal.

Us convidem que descobriu la seva web i el seu Facebook.

Carpes Costa Brava

Si no us conformeu amb el de sempre, si voleu crear un entorn màgic en bell mig de la naturalesa i gaudir d’una fantàstica vetllada amb amics i família és possible amb Carpes Costa Brava situada al Baix Empordà.

Una empresa especialitzada en el lloguer i muntatge de carpes i els seus complements per revestir-la amb: Tarimes, Parquets, il·luminacions, Decoració, manteleria i tot tipus de mobiliari.

Costa Brava

Disposen d’una àmplia varietat de carpes amb diferents estructures, mides (a dues aigües, haimes o carpes més petites), formats i dissenys amb materials d’alta qualitat. També, tindreu l’opció d’habilitar petits espais de chill out amb carpes annexes.

Costa Brava

Costa Brava
Gràcies a l’assessorament del seu equip de professionals, us aconsellaran amb el millor muntatge i material idoni on voleu celebrar el vostre casament. Trobareu la carpa que millor s’adapti al vostre esdeveniment i les vostres necessitats.

Costa Brava

Carpes Costa Brava és una opció perfecte per convertir el vostre casament en un entorn acollidor i màgic i compartir-lo amb els vostres convidats.

Us convidem que descobriu la seva web.

Carpes Carpe Diem

Si voleu deixar un record inolvidable als vostres convidats. Un record especial i únic que sigui difícil d’oblidar. Us presentem Carpe Diem, una empresa dedicada a la fabricació, venda i lloguer de carpes.

S’adapten a les vostres necessitats, teniu la possibilitat de triar l’espai que més us agradi i que sempre heu somiat. Tant si es tracta d’un casament de petit format amb pocs convidats, com banquets de gran dimensions o fins i tot, carpes pensades per poder gaudir de l’aperitiu nupcial amb Carpe Diem tot es possible.
Carpe Diem 1

Carpe Diem disposa d’un ampli ventall de carpes, amb opcions d’acabat diverses, permeten habilitar qualsevol tipus d’espai pel vostre casament. Oferint-vos els millors preus i serveis amb la màxima garantia de elegància i confortabilitat. A més, a més, després del muntatge, us ofereixen tot tipus de complements per revestir i adornar la carpa. Tenint cura de la iil.luminació de la carpa, molt important sobretot en casaments nocturns. La possibilitat de posar-hi parquet, que és una gran avantatge ja que s’aconsegueix l’aillament tèrmic dins la carpa i comporta una sensació de benestar únic. Vestidura de sostre i laterals, per a causar un efecte òptic elegant a tota l’estructura en forma de sostre. Calefacció en casaments de primavera i tardor, mitjançant canons d’aire calent i fars infrarojos sense que comporti cap mena de perill. També, ofereixen el lloguer de parasols, oferint un ambient elegant i acollidor per realitzar aperitius sobretot a l’estiu quan el sol molesta i reflexa directament.

carpe diem2

I no ens podem oblidar dels convidats més petits. Us ofereixen diferents castells inflables per a que puguin disfrutar i distreure’s el dia del vostre casament.

Us convidem que descobriu la seva web.

TARRAGONA

Carpes Envelats Elias

Si esteu pensant celebrar el vostre casament d’una forma especial a l’aire lliure per resguardar-vos de la calor, d’una possible pluja o per donar un toc decoratiu a l’entorn, l’elecció d’una carpa és una opció genial. Deixeu-vos seduir pel seu encant i gaudiu d’una atmosfera màgica i única.

Envelats Elias són una empresa especialitzada al lloguer i muntatge de carpes amb més de 40 anys d’experiència. La seva llarga trajectòria avala la seva feina i professionalitat.

Envelats Elias

Envelats Elias

El pas del temps ha deixat enrere el muntatge d’aquells antics envelats que eren el centre de tantes Festes Majors, donant pas actualment, a les modernes carpes amb estructures de diferents mides i dissenys que ens permeten oferir solucions òptimes amb productes homologats i de qualitat.

Els materials utilitzats en els nostres muntatges són productes de gran qualitat internacional. L’equip d’Envelats Elias, s’adapten a les vostres necessitats i a qualsevol tipus d’espai. Procurant treballar amb el màxim de exigència de seguretat i complint les normes que requereix el tracte de cada material (estructures resistents al vent, neu i amb teixits ignífugs) seguint la reglamentació vigent i s’adaptant en la Normativa Europea per estructures itinerants A més a més, ofereixen d’altres serveis i complements per la decoració de l’espai.

Envelats Elias

Envelats Elias

Us convidem que descobriu la seva web.

LLEIDA

Flors Deli

L’elecció de la decoració i les flors no és fàcil. Les flors no només són colors i formes si no una bona elecció pot expressar un munt d’emocions i sentiments del vostre esdeveniment.

El bon gust i l’originalitat caracteritza a Flors Deli, una empresa especialitzada en decoració floral pel vostre casament. Es caracteritzen per oferir els seus serveis totalment a mida, en funció dels vostres gustos, preferències i pressupost. La seva experiència us oferirà una decoració de qualitat. S’adapten a casaments de tot tipus, vintage, temàtics, rurals, a la platja.

S’encarreguen de decorar de manera integral el vostre casament, des del ram de núvia, accessoris florals, pels acompanyants i dames d’honor, la decoració de l’església o cerimònia civil, masia, restaurant o espai rural, tant en l’àmbit floral com en l’àmbit ambiental. Tindran curar fins al mínim detall perquè tingueu un casament amb un toc diferent i elegant.

flors deli
flors deli

A més a més, ofereixen lloguer de material per tal d’ajustar al màxim la decoració somiada al pressupost acordat.

flors deli

flors deli

Són experts en decoració de globus diferents que converteixen el vostre casament en un autèntic espectacle creant un ambient totalment diferent.

Deixeu-vos aconsellar pels professionals de Flors Deli, us assessoraran i donaran idees per de la vostra boda el moment més màgic de la vostra vida.

Us convidem que descobriu la seva web i el seu Facebook.