Ho teniu molt clar, voleu gaudir d’una celebració envoltats de vistes impressionants a l’aire lliure. Però no us acabeu de decidir, voleu assegurar-vos d’un bon “plà B” per si la meteorologia fa un gir inesperat o per evitar aquells estius tan calorosos.

Les noves tendències en el sector carpes han canviat. Ja no són les típiques carpes blanques tan artificials. Ara, hi ha un ampli ventall de productes per diferents gustos i estils on escollir; des de carpes amb dues aigües, carpes transparents on gaudir d’una nit estrellada, haimes o tendes beduïnes. Quina és l’opció que millor us identifica?

wedding decor totnuvis

wedding decor totnuvis

No ens podem oblidar d’un element fonamental en la vostra decoració, una bona decoració!

En el cas que us decidiu per l’ús d’una carpa us ofereixen un sense fi de possibilitats per revestir-la i decorar-la amb il·luminació, parquet, mobiliari, etc.

wedding decor totnuvis

wedding decor totnuvis

En canvi, si preferiu una altra opció a l’exterior o dins un espai rústic o més urbanita, hi ha un munt d’últimes tendències en decoració floral, joc de taula, mobiliari que combina colors i textures que millor us identifiquin.

wedding decor totnuvis

Des de Tot Nuvis us presentem la nostra selecció dels millors professionals del sector carpes i decoració de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Illes Balears i Comunitat Valenciana. Quins són les opcions en el mercat que més us agrada? Us convidem que descobriu als nostres posts! Salut!

 

barcelona

girona

vaencia baleares