Descobreix els millors centres de bellesa per a núvies a la província de Lleida. Troba les últimes novetats en tractaments facials i corporals dels millors estilistes de zona para llueixis perfecta en un dia tan especial.


 SARA BUIRA


Sara Buira és una professional apassionada pel món de l’estètica i la bellesa que vol que llueixis una imatge impecable el dia del teu casament. Més de 20 anys d’experiència avalen la professionalitat i l’excel·lència del seu centre.

En el seu espai, disposen de l’aparatología més innovadora del mercat i una infinitat de tractaments mèdics amb la màxima efectivitat. Trobareu tractaments corporals i facials de tota mena:

Tractaments Corporals: Anticelulitics i reafirmants manuals, exfoliants corporals, massatges i dietes

Tractaments facials: Neteja de cutis, rejoveniment, antiestrès tractament Diamond, hidratació amb col·lagen marí (parxes), reafirmant amb elastina d’origen marí (parxes), antiarrugues Hialurònic, tractament d’Hidratació (aquarel·la), tractament Ceutical, tractament d’oxigen, tractament Diamond, tractament Àcid fruitals, hidratació bàsica, blanquejador, rosa Búlgara, tractament allisant col·lagen, tractament redensificant Hialurònic, tractament Silici Liftroler (Inducció Colagen), tractament Retinol, tractament Vitamina C, permanent de Pestanyes i tint de Pestanyes. • Altres serveis: Manicures, depilació, tractaments mèdics, aparatología, maquillatge…

Sara Buira totnuvis Sara Buira totnuvis

Descobreix tots els seus serveis en el seu web i troba el tractament que millor s’adapti al teu tipus de pell. Deixa’t assessorar i mimar pel seu equip de professionals. No hauràs de patir pel maquillatge, la manicura i la depilació, Sara Buira aconseguirà que tinguis una imatge immillorable el dia del teu casament.

Visita el web

Camp de Mart 16 baixos – 25006 Lleida
Tel: 973 27 57 71

facebook totnuvis


ESTÈTICA MARIA SOLÉ


Us presentem l’estètica Maria Solé, un centre situat a Mollerussa. Gaudiràs d’un ampli ventall de serveis i tractaments tant facials com corporals. Trobaràs tractaments personalitzats de manicura, pedicura, esmalt permanent, reconstrucció d’ungla amb gel, neteja facial, tractaments facials, depilació amb cera, fotodepilació, maquillatge, packs especials núvies, servei a domicili, tractaments corporals, permanent i tint de pestanyes, extensió de pestanyes, massatges…

Estètica Maria Solé totnuvis

A més a més, el centre ofereix un servei integral que inclou des de tot tipus de tractaments fins al servei de maquillatge professional per a sessions fotogràfiques, rodatges i maquillatge artístic de fantasia (bodypainting).

Horari de 9h a 21h de dilluns a dissabte, mitjançant cita prèvia. Visita el seu Facebook.

Visita el web

Duran i Bas 40 baixos – 25230 Mollerussa
Tel: 616 873 940

facebook totnuvis