Les Orquidees son unes plantes fascinants. Les seves flors poseeïxen formes extranyes i exotiques al mateix temps que suposen una odissea cultivar determinades especies.

Les Orquidees han sigut considerades com flors mistiques; encara que alguns pobles primitius les utilitzaven com a plantes medicinals.

Degut a la seva bellesa i el seu elevat cost, l’orquidea actualment, es motiu de cultiu per industries i particulars com a flor tallada i planta ornamental, per aixo te una importancia economica a nivell mundial.

La bellesa de les flors contrasta amb la seva simplicitat; l’orquidea es hermafrodita, zigomorfa. Actualment l’orquidea es popular entre les flors mes belles i el seu valor economic a traves del seu cultiu es considerable. Havent tantes varietats, no es extrany que estiguin presents a la part decorativa amb celebracions com els casaments.

No nomes trobem una gran varietat d’orquidies per decorar el menjador, l’Esglesia o el vehicle, sino que la seva bellesa ha donat pas a la creacio de rams de novia amb un toc exotic i molt especial que no s’aconsegueix amb cap altra flor. De fet el significat de l’orquidea es belleza.

Quan la novia entra a l’Esglesia, el primer que destaca es el ram. El ram el pot elegir per diversos motius, des de simbolics a decoratius fins i tot com a complements del vestit.

El color elegit pel ram de la novia normalment servira com a base per totes les altres flors utilitzades al casament.

Les flors obeiran tambe a normes simples.

El casament és formal o informal?

Un casament formal requereix flors mes formals, tipus d’orquideas. Amb primer lloc, requereix tambe moderacio de colors i de barrejes extravagants de materials, per resultar mes elegant possible.

orquideas