Aquesta secció t’ofereix una llista dels llibres de tradició romàntica, per gaudir i somiar, que anirem actualitzant regularment.

Les nostres primeres recomanacions són:

Me emborraché para olvidarte y ahora te veo doble

Alba Corpas

Lily Olsen és redactora a Di Sole, una de les revistes de moda més importants del país. Després de quatre anys de dur treball, creu que ha arribat el moment que la pugin, però, en lloc d’això, el seu cap decideix prescindir d’ella.

Lo que dicen tus ojos

Florencia Bonelli

Apenas iniciada una brillante carrera en el diario que dirige su padrino y mentor, la joven periodista Francesca de Gecco sufre un terrible desengaño amoroso. Sólo el tiempo y la distancia podrán curar una herida tan profunda, y por eso la muchacha acepta un puesto en la embajada de su país en Ginebra.

Diamant blau

Care Santos

Care Santos torna a la línia novel·lística que li ha valgut el seu major èxit, la d’Habitacions tancades, amb més de 25.000 exemplars venuts. Diamant blau ens submergeix en el passat familiar i de la ciutat de Barcelona, en una època, les primeres dècades del segle XX, en què l’esplendor de la burgesia es contraposa a la convulsió social que es vivia a la ciutat.

Un corazón de piedra

Kat Spears
Ell té el cor de pedra. Ella és tota cor. Però potser no són tan diferents com creuen …
Es diu Jesse Alderman, àlies Sway, i et pot aconseguir el que necessitis: un treball d’excel·lent, un carnet d’identitat fals, una cita amb la noia que t’agrada … Sí, Jesse té influències, encara que no tingui veritables amics.

La Química del Cor

Krystal Sutherland
Henry creu en l’amor per a tota la vida. I quan coneix a Grace, excèntrica i coixa, s’enamora perdudament d’ella contra tot pronòstic. Però el passat d’ella amaga secrets que encara està intentant superar, i un nou amor no forma part dels seus plans futurs.

Landon. Tot per tú

Anna Todd
En Landon és un noi callat, tímid, prudent i amb un cor generós que li portarà més d’un problema. Ha canviat de ciutat per anar a la Universitat i comparteix pis amb la Tessa. Aquest canvi va ser provocat per seguir la que era la seva xicota Dakota, encara que abans d’arribar a Brooklyn, NY el deixa per viure l’experiència.

Sempre amb tú

Sylvia Day
Gideon Cross. Enamorar-me d’ell va ser el més senzill que m’ha passat mai. Va succeir a l’instant. Completament. Irrevocablement. Casar-me amb ell va ser un somni fet realitat. Seguir casada amb ell és la lluita de la meva vida.

Marta

María Ferrer Payeras
Marta és una novel•la romàntica que transcorre a Mallorca; els seus dos protagonistes, en Toni i na Marta, acaben de deixar enrere les respectives relacions. Des del primer moment en que es trobin sentiran una forta atracció que els durà a viure situacions algunes vegades tendres i d’altres absurdes.

La màgia de les petites coses

Estelle Laure
La Lucille i la seva germana són abandonades pel seu pare, i la seva mare un bon dia va marxar, suposadament de vacances. Malgrat això, la Lucille farà tots els possibles per evitar que els serveis socials s’emportin la seva germana petita. Treballarà, estudiarà, cuidarà de la casa i la germana, i fingirà que tot va bé.