Traslladeu-vos a un escenari de pel·lícula, deixeu-vos captivar per la brisa del mar i celebreu un casament únic entre vinyes. El Celler Clos de Barenys ens obre les portes de l’Orangeríe de Clos Barenys,  un espai idíl·lic amb el mar de fons. Situat a Vila-Seca, al peu de la Via Augusta romana,  anteriorment vinya de romans i avui inclosa a la Do Tarragona.

L’Orangeri Clos de Barenys, hi trobareu quatre salons ben equipats amb música, climatització, il·luminació, pantalles, projectors i microfonia que s’adapten a cada tipus d’esdeveniment i capacitats. A més a més, disposa de terrassa i jardins per gaudir d’un espectacular aperitiu: La Plaza i El Pinar.

La Sala Orangerie: Capacitat fins a 450 comensals en taules rodones i fins a 600 en taules allargades.

La Sala Ànfora: Capacitat de 200 comensals.

La Sala Barricas: El cor de la bodega. Espai singular on pots gaudir d’una cata.

La Sala Bodega: Espai molt íntim situat al costat de la Sala Barricas amb capacitat 30 persones.

 

 

 

 


“A l’Orangerie, els límits els poses tu


 

 

 

Celebra un casament idíl·lic entre vinyes a l’Orangerie un espai exclusiu que posa a la teva disposició els seus jardins de conte i les seves espectaculars instal·lacions. Vinyes i vegetació provençal i el mediterrani de fons per a un casament romàntic. Espais en diferents estils, formes i mides que poden acollir fins a 600 comensals, una gran bodega on començar el teu esdeveniment amb un tast de vins…

El teu gran dia esdevindrà una celebració singular que no deixarà indiferent a ningú. L’espai ofereix mil i una possibilitats, podràs personalitzar-lo al teu gust. Cuiden fins a l’últim detall, ofereixen els serveis de Wedding Planner i d’Agència de Viatges. Tindran cura de tots els detalls, des de la decoració i les flors, fins a la música, el vehicle i el fotògraf.

 


“La màgia de l’enoturisme.

Un casament entre vinyes”


A l’Orangerie són conscients de la importància dels sabors que t’acompanyaran en un dels dies més importants de la teva vida. És per això que dissenyaran o elaboraran un menú per a banquet especialment per vosaltres, adaptat a les vostres preferències. Ofereixen una cuina mediterrània, creativa i amb tocs d’autor, i els millors vins i caves del celler ompliran el teu dia més feliç de sabors, aromes i textures.