Obriu els ulls i endinseu-vos en l’encant d’una masia catalana del segle XVIII amb les tendències més actuals i creatives. Deixeu-vos portar per l’essència que inspiren els jardins i els espais de la Masia Mas Ventós. Sentiu en primera persona el plaer d’una organització personal i única pel vostre moment, al mateix temps que gaudiu de l’exclusivitat d’aquest ambient.

En un casament tots els detalls compten. Els petits detalls són els més importants. A la Masia Mas Ventós trobareu a cada racó un toc especial que crearà un entorn únic, aportarà el caliu que desitgeu pel vostre casament.

11026086_10206316409737135_3732981933584714539_n

11063920_10206316421097419_4826680540284788932_n

Alhora d’organitzar el vostre casament, s’encarreguen d’oferir-vos un servei personalitzat i a mida segons les vostres necessitats. Amb totes les combinacions que vulgueu; celebrar el casament i el ball al mateix espai, proposar noves idees de decoració pels centres de taula, establir els diferents raconets amb diverses temàtiques, les distribucions dels diferents comensals… Gràcies a l’atenció propera i familiar de l’equip de professionals de la masia us trobareu com a casa vostra. Escoltaran i aconsellaran les vostres propostes i junts creareu un casament de somni. A més a més, gaudireu d’una gastronomia de màxima qualitat basada en la fusió de la cuina tradicional mediterrània i la cuina creativa d’autor. Disposen de serveis integrals de qualitat on tenen cura fins a l’últim detall: fotografia, música, floristeria i detalls.

jardi1masventos

jardi2masventos

Gaudiu d’un gran dia, on vosaltres i només vosaltres sereu els protagonistes. A Mas Ventós trobareu en un mateix espai diferents ambients:

Cerimònia civil

Un espai íntim, forjat amb pedra i bigues de fusta massissa on podreu gaudir d’una cerimònia familiar i única.

“Pla B”: Si plou, és importantíssim tenir un “pla B” el dia del vostre casament. El Mas Ventós us ofereix un espai ampli i recollit amb unes sòlides estructures per evitar que els convidats acabin xops; Aquest espai, permet accedir directament a la zona del banquet sense haver de sortir a l’exterior.

civilmasventos

banquet1masventos

Aperitiu 

En els seus jardins, viureu un entorn d’harmonia únic envoltat de naturalesa, acompanyada del so de l’aigua. Descobriu junts els petits racons amb encant, que us ofereix la masia. Compartiu amb els vostres convidats un bon aperitiu gràcies a un excel·lent servei acompanyat d’una decoració exquisita i detallista amb un estil creatiu i totalment personalitzat

Aperitius mas ventos

Banquet 

Disposa d’un acollidor saló format per pedra i bigues de fusta que li donen un toc molt íntim i rústic. L’espai té la capacitat d’acollir fins a 200 comensals. A Mas Ventós teniu la possibilitat d’adaptar el nombre de comensals en cada taula, no disposen de taules tancades de 8 o 12 comensals. S’adapten a cada necessitat, entenen la importància de compartir aquest dia tan especial i no separar les colles d’amics i els familiars.

Captura de pantalla 2015-09-29 a las 19.42.45

banquete1masventos2

Ball

És el moment estrenar la pista de ball, gaudir amb els vostres amics i familiars amb les millors cançons i exhibir-vos amb els passos de ball. Toca donar-ho tot a la pista del ball. A la masia Mas Ventós disposen d’un saló exclusiu pel moment del ball on us ofereixen servei de Dj per animar la festa.

ballmasventos

Chill out

Després d’un bon banquet durant el moment del ball, descobriu la zona Chill out als jardins de la masia i deixeu-vos portar per la màgia d’aquest espai. A la masia els vostres convidats trobaran una zona de descans on podran recuperar forces amb un fantàstic còctel mentre xerren animadament.

No ens podem oblidar d’un dels serveis més exclusius i íntims que fan que us decidiu alhora de celebrar el vostre casament…

L’Espai pels nuvis

Mas Ventós ofereix un espai íntim i únic, reservat exclusivament pels nuvis. Podreu gaudir del primer brindis després de casats. Uns minuts de desconnexió i d’intimitat per vosaltres sols.

espainuvismasventos

Capteu l’essència de Mas Ventós on l’entrega, l’amor, la personalització i la creativitat són els trets diferencials de la masia. Us convidem a què visiteu el seu web  i el seu Facebook.

C/Isidre Margenat

Telf. 93 715 03 06 · Móvil. 639 237 720 · Móvil. 615 973 141
masventos@masventos.com