Us presentem una casa senyorial de principis de s.XIV, reformada al s.XVIII inspirada en els clàssics palaus europeus. La Masia Montcorp obre les seves portes perquè pugueu gaudir d’un casament de somni. L’espai està ubicat en un paratge natural idíl·lic al municipi de Riudarenes, a la província de Girona. A principis del segle XXI fou una casa d’estiueig, on es celebraven fetes d’estiu.

masiamontcorp totnuvis

La masia compta amb diferents espais per celebrar el vostre casament. A l’exterior de la finca; podeu accedir-hi pel pont de l’Eiffel amb el vehicle que millor s’adeqüi a les vostres necessitats, en qualsevol estació de l’any.

masiamontcorp totnuvis

A dins la casa, es troba la sala de les columnes, la part més vital de la masia on antigament es celebraven balls. Actualment, es fa servir per a la sortida de la núvia i per les cerimònies.

masiamontcorp totnuvis

masiamontcorp totnuvis

Cerimònia i aperitiu

Per una banda, tindreu el luxe de gaudir de preciosos jardins, boscos i una terrassa per celebrar el vostre casament civil i delectar-vos d’un deliciós aperitiu. És més, en qualsevol indret de la casa tindreu la possibilitat de celebrar-ho.

masiamontcorp totnuvis

En mig del bosc, trobareu una ermita construïda el 1123 dedicada a la Mare de Déu de Montcorp. En aquest espai, tindreu l’opció de celebrar la cerimònia civil o religiosa tant a l’interior com a l’exterior de la capella.

Banquet i la festa nupcial

Si preferiu gaudir d’un banquet exterior, el jardí de les 3 fustes és un lloc idoni per l’ocasió. A la Masia Montcorp fan casaments a la carta i totalment personalitzats amb zones chill out, inflables pels més petits, tendes per dormir-hi o com a vestidor pels nuvis. Tot el que desitgeu serà possible, gràcies a l’atenció i la professionalitat de l’equip de la Masia Montcorp, escoltaran les vostres propostes i junts les fareu possibles.

masiamontcorp totnuvis
masiamontcorp totnuvis
masiamontcorp totnuvis

A l’interior, la sala de banquets està integrada a la natura, té la capacitat per acollir a 250 convidats, a distribució del parament; taules i cadires, es fa en funció de les vostres preferències. Tasteu la seva cuina de qualitat elaborada amb molt d’amor i entusiasme, disposen d’un ventall de possibilitats per adaptar el menú aels vostres gustos.

10931722_605420089601720_7406423933234978587_n

masiamontcorp totnuvis

masiamontcorp totnuvis

A la Masia Montcorp, disposen d’allotjament per 12 persones  i per vosaltres, d’una habitació especial per a la nit de noces. A la finca, trobareu la suite nupcial amb un llit regal del rei de Portugal al cònsol que vivia a la finca. On la núvia pot gaudir de les seves instal·lacions i canviar-se amb la família.

Deixeu-vos seduir pels racons plens d’història i de bellesa. L’equip de Mas Montcorp us oferirà un tracte proper i flexible. Si desitgeu, ells s’encarregaran de l’organització integral perquè no hàgeu de patir per res.

Així mateix, tindreu el privilegi de viure en primera persona la passió i dedicació a l’hora d’organitzar cada detall del vostre gran dia. En tot moment, escoltaran les vostres peticions i faran tot el possible per fer realitat les vostres surgències. Gràcies a l’atenció personalitzada i a mida us trobareu com a casa.

masiamontcorp totnuvis

masiamontcorp totnuvis

Gaudiu d’un gran dia, envoltats dels vostres éssers estimats on vosaltres i només vosaltres sereu els protagonistes. Una perfecta combinació d’elegància i bon gust en mig de la natura a l’abast de totes les butxaques.

Descobriu el seu web  i el seu Facebook.

Paratge Montcorp, 17421 Riudarenes (Girona)

Telèfons:  667 660 777 (Santi)