Avui parlem de Casaments amb la Dissenyadora de moda Mar Casanova.

Mar Casanovas té un Atelier a Mataró on va començar fa uns anys després d’haver treballat per diferents firmes d’alt nivell amb dissenys exclusius en Cerimònia i Alta Costura. Rere les parets del seu elegant Atelier, es troba el taller envoltat de delicats encaixos, organzes, subtils brocats, setens, sedes i d’altres teixits, on posen fil a l’agulla i a l’albast de totes les nuvies i acompanyants la creació personalitzada i l’Alta costura a uns preus increïbles.

Quan una núvia entra a Mar Casanovas , ella i el seu equip en el primer que pensen és en la dona, en la seva personalitat, els seus gustos i  preferències. La frase, el vestit s’ha d’adaptar a la dona i no al revés, parla per si sola, per tant si voleu ser vosaltres mateixes, lluint alhora un vestit espectacular únic i d’alta costura, aquest serà el vostre Atelier Nupcial de referència.

Des de Totnuvis donem les gràcies per la vostra col-laboració Mar i a tot l’equip.
Enhorabona noies! Aquí us deixem els 8 imprescindibles per un Casament by Mar Casanovas.
Un plaer!

Quins consells donaria als nuvis perquè el seu casaments fos perfecte?

A la seva mida, al seu gust, i sobre tot mantinguin la personalitat de tota la planificació i execució a l’alçada del seu pressupost.

Quines són les passes a seguir per fer una bona planificació d’un casament?

A priori que ho facin i disposin de temps.  Que marquin una data, un pressupost, un lloc i vagin desenvolupant la resta de detalls. En el nostre cas, com especialistes en vestir a la núvia i acompanyants, sempre els aconsellem que vinguin amb temps, per personalitzar al màxim els detalls i possibles modificacions que es van produïnt a mesura que s’acosta la data. Ens agrada conèixer a la dona, com es, quin son els seus gustos, quin és el seu estil. De manera que treballem per elaborar no un vestit de núvia o festa en sèrie, si no que ens cuidem molt que sigui exclusiu i acord a la personalitat de cada dona.

Segons la seva experiència què és el que més preocupa als nuvis?

Fonamentalment el que més preocupa a les núvies, és encertar! Per això tot detall i informació (estil, tipus de cerimònia civil, religiosa, informal, a la platja etc..) és important per que la dona se senti segura i acord a la seva personalitat. Tant si és núvia, madrina, dama d’honor, acompanyant, o senzillament té una festa, un cocktail. Existeixen infinitats de models i dissenys meravellosos, però per molt maco que sigui un vestít, si no s’adapta a la personalitat  no es lluirà igual. Per tant, per nosaltres conèixer  l’estil i personalitat de cada dona,  es bàsica i molt important per obtenir el resultat final desitjat. Un disseny exclusiu adaptat i personalitzat que pugui lluir amb seguretat.

Quines solucions els ofereixen?

Oferim totes les solucions per vestir a la dona en general!! Sigui quina sigui l’ocasió, la seva edat, pressupost o talla. Des d’un vestit de núvia, madrina, o festa, unes sabates de teixit fins qualsevol petit detall que vulgui incorporar a la seva imatge. Les nostres col·leccions i dissenys, inclouen des del barret i tocat perfecte fins la joia o la sabata que més s’adequa a cada estil. Pensem i ens inspirem en la dona en general que vulgui sentir-se especial en qualsevol ocasió, a preus molts competitius.

Quines són les últimes tendències del sector?

En moda nupcial ha tornat amb força el Vintage,  amb teixits rústics molt treballats, i els vestits amb delicades sedes i organzes. Es tendència també, incorporar al vestit petits detalls al teixit en color negre.

Quina és la tradició que més perdura?

Ens trobem de tot una mica! 😉 des de les núvies més tradicionals que segueixen tot el protocol, fins les més modernes que volen que el seu casament sigui diferent i fora de lo convencional. No obstant,  quasi totes continuen amb el clàssic…  algo viejo! Algo nuevo, algo azul algo prestado!! 

Quin és el casament més original que s’ha celebrat al seu establiment?

En el nostre cas, tot és original i diferent, donat que la nostra premisa sempre es adaptar el disseny a la dona i no al revés. Sí que recordem una núvia amb una gran personalitat que sabia molt bé el que volia, ens va encarregar un preciós vestit vintage que va acompanyar amb plomes de color. El resultat va se espectacular, ni Carrie en Sexe a Nova York hagués quedat tan divina!!!

I quina és l’anècdota més divertida que han viscut?

Moltes! vestir a la dona sigui el que sigui el seu pressupost i edat, és meravellós i un procés molt maco i divertit. Si més no, l’anècdota “curiosa” era una núvia que tant a la primera visita com la última, sempre venia acompanyada per tota la família, que li recomanava estils, teixits i colors. A una setmana del casament, ens va venir a visitar soleta i ens va encarregar un altre disseny completament diferent! Però era el que realment volia!! Ella sí va marcar diversió i sorpresa en las cares de tots els que creien que aniria amb el primer vestit dissenyat!