Nuvis de Catalunya! Aquest post és per a vosaltres! Si fins ara la núvia ha sigut sempre la gran protagonista del casament, el “look” del nuvi està adquirint cada vegada més importància. Us presentem la nostra millor selecció d’establiments on podreu trobar les tendències de moda nupcial masculina més nouvingudes, i fins i tot professionals que us faran un vestit a mida. Perquè per aquesta gran ocasió, vosaltres també heu de lluir perfectes. Doneu un cop d’ull que ja s’acosta el dia!

 


Tasso Nuvis – Barcelona / Hospitalet de Llobregat


Tasso Nuvis està forma per un equip d’assessors, modistes i sastres amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la moda nupcial masculina. Disposa de dues botigues, a Barcelona ciutat i a Hospitalet de Llobregat. A banda d’oferir un fantàstic ventall de vestits de nuvi de les marques de més renom com Fuentecapala, Maestrami, Roberti Vicentti, Altarocca, Arax Gazzo i Florentino, a les botigues disposen d’un atelier per a la confecció de tratges a mida.

Tasso Nuvi destaca especialment per la seva orientació envers el client. Els assessors de la botiga voldran conèixer els teus gustos, la teva personalitat i la teva essència, amb l’objectiu d’ajudar-te a triar un estil que sigui reflex teu i que estigui en perfecta harmonia amb el tipus de casament que vols celebrar. La seva llarga experiència els ha convertit en experts a l’hora d’oferir el millor consell als nuvis més indecisos, i et guiaran en tot el procediment fins que el teu tratge ideal sigui una realitat. Posa’t en les millors mans, l’ocasió ho mereix!

 


Sastreria Casanova – Barcelona


Sastrería Casanova es un atelier de moda nupcial masculina diferente, singular y que ofrece un concepto totalmente innovador en su sector, en Barcelona y Cataluña. Un concepto pensado para novios exigentes, inconformistas y con personalidad propia.

Sastreria Casanova és un atelier de moda nupcial masculina diferent, singular i que ofereix un concepte totalment innovador en el seu sector, a Barcelona i Catalunya. Un concepte pensat per a nuvis exigents, inconformistes i amb personalitat pròpia.

 

En su atelier situado en pleno centro de Barcelona, Girogio Gandossi, fundador del atelier, pone a tu disposición más de 800 telas diferentes, selectas y de máxima calidad, en mil y un estilos, colores y texturas, para la confección de trajes de novio exclusivos, totalmente a medida y personalizados. 

 En el seu atelier situat a ple centre de Barcelona, en Giorgio Gandossi, fundador de l’atelier,  disposa de més de 800 teixits diferents, selectes i de màxima qualitat, en mil i un estils, colors i textures, per a la confecció de vestits de nuvi exclusius, totalment a mida i personalitzats. 

 

Trajes clásicos y discretos, chaqués, esmóquines, diseños modernos, originales, sorprendentes y atrevidos… El equipo de Sastrería Casanova hará realidad tu look nupcial ideal, adaptándose totalmente a tus ideas, al tipo y al entorno de la boda, creando así un traje “desde 0” y solo para ti. Juntos escogeréis los tejidos, la forma, los detalles… y los complementos que puedas necesitar.

Vestits clàssics i discrets, xaqués, esmòquings, dissenys moderns, originals, sorprenents i trencadors… L’equip de Sastreria Casanova farà realitat el teu “look” nupcial ideal, adaptant-se totalment a les teves idees, al tipus i a l’emplaçament del casament, creant un vestit “des de 0” i només per a tu. Junts triareu els teixits, la forma, els detalls … i els complements que puguis necessitar.

Tanto si ya tienes una idea clara de como quieres lucir para la gran ocasión, como si no sabes todavía qué estilo escoger, Giorgio Gandossi y su equipo te ofrecerán el mejor asesoramiento, y confeccionarán un traje que te sentará como un guante. Además, podrás pedir cualquier capricho personal, como bordados de iniciales, forros personalizados en diferentes estampados, estilos y colores… los límites los pones tu. No se puede pedir más!

Tant si ja tens una idea clara de com vols lluir per a la gran ocasió, com si no saps encara quin estil triar, en Giorgio Gandossi i el seu equip t’oferiran el millor assessorament, i confeccionaran un vestit que et quedarà com un guant. Tanmateix, podràs demanar qualsevol caprici personal, com brodats de les inicials, forros personalitzats en diferents estampats, estils i colors… els límits els poses tu. No es pot demanar més!

 


Sastreria Gabarró – Manlleu


Tant si consideres l’opció de lluir un tratge d’una marca de prestigi, com si has decidit apostar perquè un expert et confeccioni una peça a mida, a ple centre de Manlleu trobaràs allò que necessites. Sastreria Gabarró és una botiga – atelier amb més de 60 anys d’experiència i tradició en moda masculina formal i informal, tot un referent pels nuvis de la comarca d’Osona i més enllà.

Disposa de les tendències més actuals de les marques Antonaga, Roberto Vicentti i Segmento Saroni, dissenyadors de màxim prestigi que en aquesta temporada proposen vestir al nuvi de tonalitats grises, blaves i negres, principalment. Pels més atrevits ofereix models estampats i fins i tot amb sorprenents combinacions de colors.

Per l’altra banda, pots optar per un tratge personalitzat. Disposa de teixits en mil i una versions, amb gran varietat de colors i textures. Després d’una primera entrevista i d’haver analitzat totes les possibilitats, decidireu junts l’alternativa que més t’afavoreix i que millor s’adapta als teus gustos i a l’estil de casament.

 


La Botiga Roba d’Home – Igualada


Xaqués, fracs, esmòquings, vestits clàssics… al centre d’Igualada es trova La Botiga Roba d’Home, una botiga de moda masculina que presumeix d’un infinit repertori de tratges de cerimònia, de les marques més reconegudes del mercat. Des de les propostes més clàssiques i atemporals fins a les més innovadores i sorprenents, la Botiga Roba d’Home disposa d’alternatives per a tots els gustos i estils.

Tanmateix, ofereix servei de confecció a mida, amb un procediment que consisteix en tres visites. La primera per conèixer les teves expectatives i escollir el look i prendre mesures. La segona, per realitzar proves i la tercera, per provar-te el resultat final… i si tot encaixa, ja te’l pots endur!

Rebràs un tracte proper i molt flexible, pel que podràs demanar que facin modificacions tantes vegades com calgui. I per cert, disposen també d’una elegant selecció de complements, ideals per a conjuntar amb la resta del teu look!

 


Joan Soler – Manresa


Si ets un nuvi modern, amb gustos actuals i innovadors, i vols destacar en el dia del teu casament per la teva elegància i bon gust, a Joan Soler, una botiga especialitzada en moda masculina formal i informal, trobaràs una exclusiva selecció de vestits de nuvi de les noves col·leccions de les marques més prestigioses del mercat. Carlo Pignatelli, Maestrami, Altarocca, Eduardo Bosch, Pretelini, Lubiam Cerimònia i Etiem són les marques més destacades de Joan Soler.

Tindràs al teu abast propostes en estils clàssics i tradicionals reinventats, com també els dissenys més agosarats i sorprenents d’aquesta temporada. Les tonalitats predominants són el negre, el blau en la seva versió més brillant, els grisos solemnes i estampats i fins i tot les tonalitats bordeus més intenses. I per arrodonir el look, les armilles i les corbates, amb colors que combinen a la perfecció amb la resta del conjunt. Des d’aquest any i com a novetat, Joan Soler també disposa de zona outlet. T’ho voldràs quedar tot!

 


Onix Girona – Girona


Al cor de Girona es troba Onix Girona, una botiga amb més de 40 anys de tradició vestint a l’home, tant per a esdeveniments formals com pel dia a dia. Disposa de vestits per a nuvi de les marques actualment més apreciades: Antonaga, Etiem, Fuentecapala, Guglielmo G i Lubiam 1911. Tot i que en la gran majoria de col·leccions predominen els colors foscos en teixits brillants, estampats i molt cenyits, marques com Lubiam 1911 i Etiem inclouen també dissenys en tonalitats beige, vainilla i gris perla, ideal per a casaments de dia, d’estiu i una aposta segura per a casaments a la vora del mar.

Un dels hits del moment pels nuvis són les armilles creuades i lleugerament asimètriques, en tonalitats que contrasten amb la jaqueta, creant així un efecte molt afavoridor, elegant i al mateix temps juvenil. També hi trobaràs una àmplia selecció de complements com cinturons, botons de puny, corbates, corbatins i llacets, i sabates per a conjuntar. Rebràs el millor assessorament i t’aportaran la tranquil·litat de saber que deixes la teva imatge en les millors mans.

 


SEISU – Figueres


SEISU Figueres és una botiga ideal per a aquells nuvis que abans de decidir-se per un estil concret, volen analitzar totes les alternatives possibles. SEISU és una botiga situada al centre de Figueres que posa al teu abast un gran ventall de vestits de cerimònia, en varietat d’estils, des dels més discrets, sobris i tradicionals, fins als més actuals i singulars. Disposa de dissenys de marques com Luisa Jano Nuvi i Roberto Bassi, entre altres, no només de temporada sinó també de col·leccions anteriors, que pots adquirir a preus d’oferta.

Tanmateix, ofereix servei de modista, pel que podràs demanar que els especialistes de SEISU realitzin qualsevol modificació perquè el vestit escollit et sentí com un guant.
Disposa també d’una exclusiva selecció de complements com sabates, cinturons i corbates… Dóna un cop d’ull, pots passar per la botiga sense cita prèvia!