Tant el vestit de núvia com el de nuvi són una peça fonamental. Una peça clau en un  casament. Alhora de cercar el vestit, la núvia sempre ha tingut un paper més protagonista, però cada cop  el vestuari del nuvi està agafant més rellevància. A qui no li agrada presumir de nuvi? Les noves col·lecciones trepitgen fort a les passarel·les nupcials. Els dissenyadors innoven i amplien la seva oferta amb noves textures, colors i accessoris.

Al contrari que a nosaltres, núvies, per ells, el moment de cercar un vestit de nuvi és una feinada. Preneu nota i convideu-los a visitar el nostre especial Moda per Nuvis

Nuvis  aquest post va per a vosaltres! Agafeu idees!

Descobreix les últimes tendències en moda nuvis 2017 . No et deixaran indiferent!

Les tendències 2017 inclouen renovació de textures , brocats, velluts per casaments d’hivern o metal·litzats per casaments de tarda/ nit. La nova tendència aposta fort pels colors bordeus, grisos marengo, grisos i blaus foscos. Ens sembla una idea fantástica, per un casament de primavera i estiu.

Ofereixen un ampli ventall de possibilitats en complements i accessoris, sabates, corbatins, corbates… Armilla creuada, -és la peça estrella aquest any-, amb colors blaus, roses, verdss o estampats de quadres o a ratlles! Una altra opció molt elegant i trencadora pels nuvis més atrevits és la jaqueta o blazer de doble botonadura combinada amb una corbata o corbatí estampat. Hi ha estils per triar i remenar! La qüestió és, quin és el que més encaixa amb la vostra personalitat?

Gaudeix de la nostra selecció de botigues de moda nuvis, cerca el vestit que més s’adapta a la teva personalitat. Deixa’t assessorar per les millors professionals del món nupcial.


LA BOTIGA ROBA D’HOME  


A Igualada es troba La Botiga Roba d’Home. Una sastreria de roba per a home especialitzada en nuvis i talles grans. Fa més de 30 anys que ofereixen la seva experiència i els seus serveis de moda a un munt de nuvis.

Rebreu un assessorament professional a l’hora d’escollir el vestit de nuvi, el seu equip tenen molt clar que cada nuvi és diferent per això s’adapten i personalitzen a  mida els vestits segons els gustos i necessitats de cadascun.  Treballen amb les millors marques del sector: Toni Miró, AltaroccaEnzo RomanoFerratti...

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web.


TASSO JAL MODA


Una botiga especialitzada en vestits de nuvi amb més de 30 anys d’experiència. Situat en el centre de Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat.

A la botiga, hi trobareu les últimes tendències de les millors firmes nacionals i internacionals de primera qualitat. Hi trobareu des de xaqués i semi-xaqués, fets amb material de llana i seda italiana…

Treballen amb les marques més prestigioses del mercat com: CarameloFuentecapala, Giovanni ValdiMaestrami. Tot tipus de complements, roba per acompanyants i de festa de: Cabotine, St. Patricks. Moda esportiva… . Compten primeres marques. T’ofereixen la millor qualitat-preu i disposen de servei a mida.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web.


REYMAN NUVIS


Reyman Nuvis a Mataró és una botiga multimarca especialitzada en la venda i confecció de vestits de nuvis i acompanyant, que compta amb més de 50 anys de trajectòria en moda nuvis.

Disposen d’una àmplia oferta en vestits de cerimònia amb col·laboració de grans marques líders en el sector nupcial: Giovanni Valdi, Maestrami, Javier Arnaiz i Altarocca. A més ofereix sastreria i de complements com: camises, armilles, corbates, sabates, roba interior, etc… Gràcies al seu equip de professionals rebreu el millor assessorament i recomanació.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web.


ALEDO NUVIS


Us presentem Aledo Novios, la botiga especialitzada en moda nuvis i acompanyants amb més de 50 anys de trajectòria. Situada al centre de Mataró.

Compta amb una planta exclusivament dedicada al nuvi amb un gran assortit de vestits a mida amb teixits de primera qualitat. Hi Trobareu tot tipus de teixits, talles grans i d’accessoris des d’armilles de fantasia, tirants, corbates, sabates i marques de renom com: Eduardo Bosch, Enzo Romano, Montini… Demana la teva cita prèvia i deixa’t assessorà per l’equip de grans professionals.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web.


JOAN SOLER


 A Joan Soler a Manresa hi trobareu el vestit de nuvi que s’adapta més a la teva personalitat.

La botiga disposa de les millors firmes del mercat nupcial: Carlo Pignatelli, Maestrami, Altarocca, Eduardo Bosch, Pretelini, Florentino i Etiem. Teixits brillants i lleugers, colors foscos que evoquen elegància o més clars que donen un toc més innovador. Descobriu les noves tendències en moda nuvis a la botiga Joan Soler on trobareu els millors complements i calçat per anar radiant.

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web.