Us presentem a Julián Adrados una botiga especialitzada en vestits de nuvi i cerimònia amb més de 40 anys d’experiència, on trobaràs últimes tendències, les millors marques i un servei de sastreria exprés ideal per aquells nuvis que se’ls ha tirat el temps a sobre.

Només falten uns mesos perquè arribi el gran dia del teu casament. Tens pendent cerca el teu vestit de nuvi però no has trobat mai el moment… I per fí arriba i com un bon aventurer, comences la cerca. Et teu objectiu és molt clar: Trobar el vestit amb el que et sentis tu mateix, i amb el que és més important:

Deixar petrificada, la teva núvia a l’entrar a l’altar 😉

A Julián Andrados disposen de taller propi amb sastreria a mida que permet enllestir-lo en un període de curt termini. Oblida’t d’ investigar i descobrir quines son les ultimes tendències en moda nuvis, consells i propostes per anar perfecte.

julian_adrados_man_collection_01

Hi Trobareu gran varietat de vestits: casaments, cerimònies, festes, jaqué, smoking i tot tipus de complements. Treballen amb les millors firmes del mercat nupcial com: Daniele Alessandrini, Paolo Pecora, C.P Company, Paoloni, Lorenzi, Stone Island, Robert Friedman, Pepe Mateu, Roberto Colina, San Francisco, Jfour, Bauer, Premiata, Patricio dolci, Preventi, Mastai Ferreti, Paoloni, Rare, Foce, etc.

JUlian adrados vestits 1

Vestits julian adrados 2

Coneixes el protocol entorn a la vestimenta per cada ocasió? No és el mateix un casament civil d’un casament religiós. Tanmateix, passa en si és un casament que se celebra durant el dia o a la tarda-nit. Coneixes els graus de formalitat alhora d’escollir un vestit?

Uns convidem a visitar la seva web i el seu blog on trobareu els millors consells, articles i informació d’interès en sastreria, confecció i moda masculina i descobriràs tots els secrets per anar impecable en el teu casament. Deixa’t assessorar pel seu equip de professionals i patronatge, confeccionaran el teu vestit a mida tenint cura de cada detall.

Julian adrados vestits 3

Descobreix la col·lecció de Julian Adrados, teixits naturals de sastreria, amb línies netes sense floritures, de màxima elegància i qualitat. Peces còmodes i lleugeres que conserven la qualitat en tots els seus teixits, fent de cada confecció una peça única.

juliaadrado6

Julian adrado vestits 5

Si cal, el seu equip dissenyaran el teu vestit de casament sense cap cost adicional, i conservaran la teva fitxa per posterior modificacions. Treballen amb els millors teixits d’alta qualitat totalment naturals, importats d’italià, Anglaterra, Alemanya i d’àmbit nacional. El temps d’entrega de cada confecció oscil·la entre uns 10 a 12 dies.

I ara que ja tens teu vestit de nuvi en dansa, és el moment tornar a agafar la indumentària d’aventurer i fer una escapada aventuro-romàntica- llampec amb ella a…Marraqueix?

Li agradarà tant, com el teu vestit de nuvi, si és possible!

No ho dubtis més, demana la teva cita prèvia.

Troba’ls a Sabadell al Carrer de Gràcia 38.

De dilluns a dissabte de 10:00 – 13:30H / 17:00 – 20:30h

Telf:+34 93 727 96 12

Us convidem que us feu fans del seu Facebook.