El dia del teu casament estarà plè de moments especials, emotius, únics i irrepetibles. Sense dubte, aquests instants on les emocions i els sentiments estan més presents que mai, han de quedar gravats per l’eternitat.

És imprescindible que encarreguis aquesta responsabilitat a professionals de confiança, creatius i capacitats. Ells seran la garantia de que el teu reportatge fotogràfic sigui el millor record del vostre gran dia. 

montse cusell

 

T’oferim alguns dels moments imprescindibles que hauran de formar part d’aquest àlbum fotogràfic. Dóna un cop d’ull i ves agafant idees!

El dia del casament començarà amb el teu vestit. Les joies. El pentinat i tots els detalls que et convertiran en la dona més espectacular. Tot, amb les teves emocions i nervis inclosos, com a protagonistes del moment. De la mà d’un/a excel·lent fotògraf/a, podràs immortalitzar totes les teves sensacios d’aquest moment, com ho fa Dynamics Casaments en la següent imatge.

dynamicscasaments

El nuvi també voldrà oferir-te la seva millor versió. Al vostre àlbum no poden faltar alguns instants on l’espontaneïtat i naturalitat ho diguin tot. Com podras veure a les següent imatges de Montse Cusell.

montse cusell

La teva arribada al lloc de la cerimònia marcarà l’inici de la celebració i serà un moment impregnat de festivitat  i molta expectació. Observa a continuació com amb una acurada perspectiva el fotògraf Eusebi Escarpenter ha aconseguit captar unes instantànies fantàstiques.

eusebi escarpenter

eusebi escarpenter

S’acosta el moment del SI més important de la teva vida. El teu futur marit t’espera amb impaciència per pronunciar la mateixa paraula màgica mentre et mira als ulls. Serà imprescindible que el fotògraf capturi els instants més romàntics mitjançant imatges que reflecteixin totes aquestes sensacions,  d’això en sap molt bé, el fotògraf Pere Cobacho.

pere corbacho

Pere Corbacho

Imatges: Pere Cobacho Fine Art Photo

La cerimònia, un cúmul d’imatges irrepetibles. Emocions, algunes llàgrimes i sense dubte, el moment més significatiu, l’acte simbòlic de l’entrega de les aliances com a mostra del vostre compromís més sincer i fidelitat incondicional. Una imatge de qualitat i que reflecteixi aquest sentiment mutu tan pur ha de rebre un lloc destacat al vostre reportatge fotogràfic i al vostre record. Dos exemples meravellosos, aquests de Visión Digital.

vision digital

vision digital

Una vegada el matrimoni estigui segellat, tot seran seqüències de felicitat i alegria com a ingredient principal. La vostra sortida del lloc de la cerimònia, el bany d’arròs, pètals de rosa o altres elements originals i les abraçades i petons dels vostres convidats. Seran moments que us trauran més d’un somriure, i perquè no, alguna llàgrima, en reviure aquests moments. Aquestes fotografíes, de 2n Photo i  Photo Tobal.

fi cerimònia

Comença el banquet, amb l’aperitiu, l’àpat i la sessió fotogràfica de la parella i amb els convidats. Un bon professional captarà les imatges més emotives, divertides i originals. Com pots veure a les següents imatges, Santi Rincón demostra que la imaginació és un dels elements clau per deixar constància d’aquest capítol amb imatges que poden ser úniques.

santi rincon

santi rincon

El primer moment clau del banquet será l’entrega del ram de núvia, un gest que demostra la teva estima i agraïment a una persona molt especial. Una instantània que transmet la commoció i l’afecte de la núvia i l’obsequiada haurà de rebre major importància al vostre llibre de records.

eusebi escarpenter

Imatge: Eusebi Escarpenter

El segon moment excepcional del banquet, és el momento pastís, de mides i característiques espectaculars. A l’àlbum mereix un lloc destacat i de mida gran. I si el fotògraf us agafa per sorpresa i amb naturalitat, molt millor! Com aquesta de Montse Cusell.

pastis montse cusell

Que comenci la festa! Ara toca inaugurar el ball, i tu i la teva parella sereu els encarregats de fer els primers passos a la pista. Tant si un moveu a ritme de vals, com si us atreviu amb qualsevol altre melodia, serà un gran moment. Imprescindible captar una instantània emotiva pel futur record! Com aquesta, de Visión Digital.

vision digital

Els següents protagonistes serán els convidats i les seves acrobàcies més agosarades a la pista de ball. Rialles i més rialles, tot com a mostra de la felicitat que provoca el vostre casament. Immortalitzeu els moments més divertits, com ho fa Eusebi Escarpenter en aquesta imatge.

eusebi escarpenter

I finalment, tu i la teva parella podreu gaudir de tota la vostra intimitat. La vostra sortida i comiat serà un moment especial, amb el misteri propi de la situació. Un fotògraf amb talent sabrà capturar el moment específic que reflecteixi la vostra expectació i alegria, compartida amb els que us acomiadin. Com a exemple, aquestes fotografies artístiques de Dynamics Casaments.

dynamics casaments

El vostre reportatge fotogràfic serà encara més complet si us animeu a enquadrar-lo amb imatges precasament i postcasament. En els dos casos, un professional amb molta imaginació i habilitat retractará els vostres sentiments i amor mutu mitjançant un conjunt d’imatges que segueixen un mateix fil conductor, simbòlic i significatiu per tu i la teva parella. La vostra felicitat i orgull per haver arribat fins aquest punt culminant en la vostra relació haurà d’estar omnipresent en el resultat de les sessions fotogràfiques.

diego mora

 

Imatge precasament: Diego Mora

josep roura postcasament

Imatges postcasament: Josep Roura

Serà el teu gran dia. El que no voldràs oblidar mai. Voldràs reviure i compartir cada detall en el futur . L’ocasió mereix els millors professionals per plasmar aquest episodi tan intens del vostre amor. A continuació, t’oferim alguns serveis de fotografia que, sense dubte, estaran a l’alçada del teu casament!

 

Montse Cusell Fotògrafs

Calella (Barcelona)

2n Photo

L’Hospitalet (Barcelona)

Josep Roura Fotàgraf

Barcelona (Barcelona)

Visión Digital

Cerdanyola (Barcelona)

Eusebi Escarpenter

Mataró (Barcelona)

Diego Mora Fotógrafo

Premià de Dalt (Barcelona)

Dynamics Casaments

Sabadell (Barcelona)

Pere Cobacho Fine Art Photo

Sant Quirze del Vallès (Barcelona)

Foto Tobal 

Tarragona (Tarragona)

Santi Rincon Fotògraf

Mataró (Barcelona)

ET POT INTERESSAR: