Alhora d’escollir un vestit és important sentir-se especial i única. Trobar el vestit que t’acompanyarà en el teu dia, organitzar i enllestir els últims detalls del casament és una experiència única i irrepetible que recordaràs tota la vida. Us volem parlar de Núvies de Mel, la boutique de núvies de la província de Lleida. Ubicada a Ponts trobaràs les millors marques del mercat, els millors dissenys i els models més exclusius del sector nupcial a preus molt ajustats. 

Trobaràs vestits i complements d’altíssima qualitat amb dissenys actuals i preciosos a partir de 500€. També, ofereix tots els assessoris i complements com: sabates, vels, can cans, tota mena de complements.

Les últimes tendències del món nupcial, les millors marques de moda amb preus especials, descomptes de més del 50% com: Aire Barcelona, Alma Novias, Luna Novias, La Sposa, Sant Patrick i White One són algunes de les firmes que descobriràs. Hi trobaràs una fantàstica selecció a preu d’outlet i molts models, tant de núvia com de festa, en oferta. 

Aprofita els descomptes de Núvies de Mel i troba el vestit dels teus somnis, demana cita prèvia trucant al 684 303 657.