Ha arribat el moment, et cases! Com t’imagines el teu casament? De ben segur que envoltada d’una preciosa decoració floral,oi? Què seria d’un casament sense flors? Impossible d’imaginar. Les flors són un element imprescindible, una font de vitalitat i alegria que denoten elegància i bon gust només amb la seva presencia. Tot un encert en la decoració del teu gran dia. I d’això, en saben molt bé a Vivers Ernest.

Ubicats a Lliça d’Amunt (Barcelona) no es poden imaginar un enllaç sense flors. Ells trauran el màxim profit en cada espai, potenciaran al màxim cada racó del teu gran dia. Paniculata, peònies, roses, oliveres, flors, silvestres, anèmones, dàlies… Qualsevol opció és bona si és la que millor reflecteix el teu gust i personalitat. És la teva opció personal. A Vivers Ernest treballen compromesos amb el bon gust i la creativitat, són versàtils en tots els projectes, escolten noves propostes i ofereixen assessorant acurat i professional, a mida per a tu.

viversernest totnuvis

vivers ernest totnuvis

Cada composició està feta a mida, estudiada i treballada perquè la teva personalitat i la de la teva parella quedi reflectida en cada racó del teu espai.

viversernest totnuvis

viversernest totnuvis

Dóna un toc de color i omple de flores el teu enllaç gràcies a les idees i consells del seu equip. Junts, trobareu la combinació més adient per al teu gran dia. T’ajudaran a definir l’estil del teu casament i escollir des de la decoració floral dels diferents espais fins a quin tipus de ram encaixa amb el teu vestit. Estan al dia amb les últimes tendències del mercat; corones, diademes, detalls per convidats, tocats i polseres florals.

vivers ernest totnuvis

vivers ernest totnuvis

Un esclat d’aromes, textures i colors que et faran despertar tots els sentits, deixa a tots els teus convidats bocabadats. Envolta’t de flors i de vida! Els serveis que ofereixen són molt amplis; s’encarregaran des de la decoració d’espai, la cerimònia, el saló, decoració de taules amb flors i altres elements decoratius, el candy bar, el photobooth, el racó de signatures…

Gaudeix en primera persona d’una decoració floral única el dia del teu casament. Rebràs una atenció propera i flexible. T’escoltaran, aconsellaran en tot moment i dissenyaran una proposta creativa a partir de les teves idees acord a l’espai i lloc de la celebració. També, disposen de lloguer d’alguns materials decoratius i organitzen la seva distribució si ho prefereixes.

Descobreix tots els seus serveis visitant la seva web i troba’ls a:

Ctra. Lliçà d’Amunt a Caldes km 5,8

08186 Lliçà d’Amunt.
Tel: 93 841 44 82.

facebook totnuvis