Us presentem la gran revelació del món nupcial d’aquesta temporada 2016, la dissenyadora Patricia Gay.

La seva col·lecció mostra una núvia alternativa, urbana i actual amb moltíssima personalitat. Transmet pura elegància, moda en estat pur i un toc molt xic per una núvia poc convencional que busca moda, disseny i preu.

Patricia Gay

La passió per la seva feina, la seva experiència i la necessitat de satisfer a la núvia per oferir-li allò que busca i no troba, han portat a Patricia Gay a crear la seva primera col.lecció . El seu lema ho diu tot:

“Aquesta col-lecció està pensada per a núvies que no volen anar de núvia però sí que busquen moda, disseny i preu”

 Una col·lecció pensada per a núvies com tu. Si estàs cansada de cercar aquell vestit  en blocs de moda, posts de les últimes tendències, revistes… o si ho tens molt clar, però no hi ha manera de trobar-lo, aquí va la nostra proposta; moderna, trencadora, i diferent. Una proposta pensada en tu i per tu.

 

Fins i tot si ets una núvia més tradicional, però vols un segon vestit pel dia del teu casament, molt més còmode, pràctic i que et permeti ballar amb el teu futur marit sense risc de quedar-te sense vestit, aquí tens la solució per aquest moment.

texanavestit

Vestits vaporosos i sexis a la vegada, amb diverses capes de tul amb un toc trencador amb la jaqueta texana. Aquest ens entusiasma!

Dissenys creats per a dones amb gust  per la moda que les fan expertes en vestits, sabates i complements i estan a la última en les noves tendències. Fugen de convencionalismes, dels conceptes més clàssics on el món de les fades i dels contes idealitzen la figura de la núvia com a una princesa. Cerquen mostrar-se tal com són sense afegit cap màscara ni artificials innecessaris.

cropvestits

Faldilles midi combinades amb crop tops

ibizavestits

Vestits eivissencs amb brodats  al més pur estil hippies chic per les núvies més bohèmies…

 vestidosmartinasposa

Vestits amb estil romàntic amb faldilles llargues i fluides o esquenes de vertígen

La seva nova col·lecció té com a objectiu vestir a les núvies tal com voleu ser, vosaltres mateixes. Dissenys pensats per casaments més íntims i urbans, per un casament civil o com segons vestits que busquen la comoditat de la núvia durant el banquet i el ball. Teixits molts versàtils, còmodes, que s’allunyen de la tradicional núvia. Vestits dissenyats tal com diu la dissenyadora: per núvies que no volen anar de núvia.

Us deixem amb la col.lecció sencera Patrícia Gay,  seguint, si és possible, la seva mateixa filosofia. Pensant en tu

[slideshow_deploy id=’1396′]

 

La firma la pots trobar a Martina Sposa, a la seva boutique de moda a Reus. Moda nupcial destinada a núvies amb molta personalitat, fidels al seu propi estil i amb idees molt clares que cerquen qualitat-preu des de 495€. També treballa amb grans firmes nacionals i internacionals de gran prestigi fidel a la seva raó de ser; mostrar a la núvia, sigui quin sigui el seu estil, el vestit més especial, aquell vestit que sempre ha somiat pel dia del seu casament.

Triar el nostre vestit de núvia preferit d’aquesta col.lecció no ha estat fàcil, però ja ens hem decidit. I tu?

Us convidem a què visiteu el seu web  i el seu Facebook.

C/ Jesús, 9 (Reus, Tarragona) 

Telf: 977 127 141

info@martinasposa.com