La perruqueria Susi Gimeno és un establiment dedicat al servei de tot el que fa refèrencia a la perruqueria i estètica, situat a la ciutat de Girona. Ofereixen les darreres tendències en moda-color, tractaments capilars i, molt especialment, en núvies ja que disposen de les més novedoses tecnologies per personalitzar individualment el cas de cada clienta.

Susi Gimeno treballa amb les millors marques tant de perruqueria com làser i estètica, a més de tractaments facials i corporals, de relaxació i teràpies naturals.

Ens hem posat en contacte amb ella per tal de que la poguem conèixer una mica més i, de retruc, el que ofereix…

És un plaer conversar sobre casaments amb persones com la Susi Gimeno, que ademés de la seva experiència ens regala la seva simpatia, amabilitat i el seu bon saber fer. No deixeu de visitar-la…

Quins consells donaria als nuvis perque el seu casaments fos perfecte?

El primer seria, sens dubte, que pensessin el que realment necessiten i demanessin pressupost per tal de que vegin el que millor s’adapta per ells.

Quines són les passes a seguir per fer una bona planificació d’un casament?

Depèn de l’estil de casament, si ho fan per l’església doncs cercar quina volen, després vindria un restaurant que els hi agradi. Si és pel civil, han de triar qui els casarà, els vestits i els detalls, com les invitacions, flors, anells, viatge de noces, perruqueria, etc…

Segons la seva experiència què és el que més preocupa als núvis?

Pel que fa al pentinat i al maquillatge, a les núvies els preocupa que els duri tot el día, desde la nostra perruqueria fem servir els millors productes i les millors tècniques per a que així sigui. Pel que fa al casament en sí, sobretot els preocupa que no plogui i que tot vaig tal i com és previst.

Quines són les últimes tendències del sector?

Els pentinats naturals, solts, amb alguna tiara o diadema. Si es prefereix un recollit la tendència actual és que siguin recollits molt senzills, també estàn molt de moda les blondes… Jo sóc de l’opinió de que no s’ha de carregar massa… Amb el maquillatge juguem amb terres, roses i aquest any amb platejats.

Quina és la tradició que més perdura?

Sens dubte la de portar una cosa blava, una prestada i les arrecades de perles o brillantets.

Quin és el casament més original ha tingut al seu establiment?

Va venir una noia amb estil hippy, ella mateixa s’havia fet el vestit amb roba d’una saca blanca amb flors rares de color taronja fort, sandalies planes i un cabell despentinat però recollit amb un tocat de flors fet també per ella mateixa. La vam pentinar i maquillar. Ho van celebrar en una casa de colònies. Va ser un casament diferent i molt original.

I quina és l’anècdota més divertida que han viscut?

Segurament quan vam anar a casa d’una núvia per pentinar-la i ens vam trobar els seus gats arregladets, el mascle amb corbata i la femella amb un llaç…

La perruqueria Susi Gimeno la podreu trobar al carrer Pau Casals, 19 Baixos 3ª de Girona, tel. 972 22 48 66 – E-mail: info@perruqueriasusigimeno.com.
La seva web és perruqueriasusigimeno.com

susi gimeno totnuvis

susi gimeno totnuvis

susi gimeno totnuvis