Dóna ritme al vostre inoblidable dia amb RocktailUn projecte amb seu a l’Alt Empordà que vol facilitar la tasca als organitzadors de festivals, ajuntaments i promotors de festes de tota mena i que dóna vida als millors casaments de Catalunya. Contractació d’artistes, grups de música, actors, mags, dj’s.. tot això serà possible amb Rocktail! 

Especialistes en la producció d’espectacles i la contractació d’artistes


Compten amb una llarga trajectòria. Més de 30 anys oferint grans experiències i organitzant centenars de concerts i els esdeveniments, festes privades i casaments més espectaculars.

El seu equip de professionals us ajudaran des del primer moment a crear un ambient únic i captivador que deixarà fascinats els vostres convidats. Us ofereixen un servei integral des de la negociació i la contractació d’artistes, fins a tenir cura de la producció i detalls del muntatge.

El seu objectiu és fer que el dia del vostre casament sigui únic i que porti el vostre segell personal. Junts creareu la banda sonora del vostre casament amb les cançons i les melodies més significatives de la vostra vida. Us acompanyaran en tot moment per oferir-vos un tracte proper i professional i garantir l’èxit del vostre esdeveniment.

Els serveis per casament que disposen són:

  • Les seves Discos mòbils amb els seus dj’s. Muntatges d’alt nivell amb dj’s amb molta experiència.
  • Contractació, producció i suport tècnic  de tota mena d’artistes i espectàcles, Bandes músicals, DJ’s, Mags, animadors, espectàcles infantils…
  • Lloguer d’equips: Disco mòbil sense dj, equips de só, equips de llum, vídeo projecció, ….
  • Il·luminació arquitectural: Garlandas, il·luminació d’espais amb focus i banyadors de colors,…
  • Artistes i espectacles, així com suport tècnic per aquests espectacles.

Deixeu-vos endur pel ritme de la música amb les seves Disco Mòbil, Disco Gres-K que crearà un ambient únic i especial perquè gaudiu del millor repertori musical. Us assessoraran per trobar les cançons més idònies i amenitzaran amb tota mena d’extres originals qualsevol moment del casament; des de la cerimònia civil o religiosa, l’aperitiu nupcial, el banquet i la posterior festa.

Converteix el teu casament en una gran festa que tant vosaltres com els vostres familiars i amics recordaran per sempre!