El teu casament ja està a la vista! No saps per on començar? Sense dubte, la primera tasca a resoldre serà l’elecció del teu vestit ideal.

Un vestit que haurà de ser únic, adaptat al teu gust, estil, personalitat, i per descomptat, que estigui a l’alçada d’aquest gran esdeveniment. En el teu gran dia, hauràs de ser i sentir-te la dona més bonica del món.

Et presentem la nova col·lecció 2019 de la reina de la moda nupcial Rosa Clará i les seves col·leccions paral·leles Rosa Clará Couture, Aire i Aire Beach, Rosa Clará Soft, Luna Novias i Adriana Alier. Diferents col·leccions que, oferint estils diferenciats, tenen un protagonista comú: L’elegància en estat pur.

Infinitat d’estils, de teixits, de formes i detalls… les propostes de Rosa Clarà 2019 són sinònim de varietat, una amplíssima selecció de vestits perquè cada núvia, sigui com sigui, trobi el seu vestit somiat… Quin serà el teu?

 


COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ


Aquesta temporada, la col·lecció principal Rosa Clará s’inspira en la núvia de caràcter bohemi i juvenil, molt femenina i seductora. Vestits que combinen elegància i sofisticació amb naturalitat i espontaneïtat. Siluetes amb un extra de volum, i detalls que aporten fluïdesa i alleugeren el conjunt. Faldes de tul, plisé i superposicions, cossos corset amb escots i esquenes pronunciades, encaix delicat, subtils transparències i pedreria insinuada… tot elaborat en blanc pur per a un efecte enlluernador. Vestits que transmeten el màxim romanticisme, l’amor i la il·lusió d’una núvia angelical.

Per a la núvia més formal, Rosa Clarà aposta per la silueta sirena, amb esquenes sensuals, totalment descobertes o decorades amb encaix floral, i fins i tot descobrim esquenes geomètriques. Per a una imatge nupcial més solemne, la dissenyadora ens sorprèn amb vestits sirena elaborats amb encaix en la seva totalitat, amb escots en forma de cor i delicats tirants amb efecte estilitzador.

 


 ROSA CLARÁ COUTURE


La col·lecció més sofisticada i glamurosa de Rosa Clará ens captiva amb línies rectes, teixits suaus i siluetes fluides, en blanc pur i brillant, decorat amb discreció i un gust exquisit. Esquenes en V, encaix en escots i espatlles, obertures quilomètriques, llargues cues, tímides transparències a la cintura i elegants brodats de pedreria componen veritables obres d’art de l’alta costura nupcial en aquesta col·lecció. Per a la núvia que cerca un estil més informal, la col·lecció inclou vestits amb falda de tul i plisé, creant així siluetes vaporoses i de caiguda natural. Les mànigues georgette, els volants, les superposicions i acabats que rendeixen un petit homenatge al ballet atrauen totes les mirades i transmeten un missatge de màxim romanticisme. Una col·lecció pensada per a la núvia exigent, amb personalitat forta i capriciosa.


 ROSA CLARÁ SOFT


La línia més juvenil de la dissenyadora ens obsequia amb un esclat de frescor i amb la incorporació de les tendències més actuals. Una col·lecció que destaca per un estil bohemi i elegant, inspirada en la núvia d’esperit alegre, cosmopolita i optimista. Per una banda, trobem majestuosos vestits sirena coberts amb encaix discret i molt acurat, en guipur, o treballats amb escots i esquenes de pedreria. Per l’altra banda, la dissenyadora transmet una imatge de màxima lleugeresa amb vestits de caiguda suau en forma A, faldes voluminoses, cossos ablusonats, teixits vaporosos com el tul, la gasa de seda, la muselina i el crèpe lleuger… Elegància minimalista, harmoniosament combinada amb una pinzellada bohèmia meravellosa. Per a la núvia més valenta i agosarada, la col·lecció inclou models de 3 peces, amb bodys sensuals i toreres d’encaix transparent. Simplement, espectacular. I per a les més glamuroses, els vestits sirena completament llisos, on les esquenes reben tot el protagonisme, amb apertures discretes i cues semillargues, seran una aposta segura per lluir radiant i enlluernadora.


 AIRE / AIRE BEACH


Aquest any, les col·leccions paral·leles de Rosa Clará, Aire i Aire Beach, estan pensades per a la núvia que pel seu gran dia vol atraure totes les mirades, enlluernar amb un extra de sofisticació i omplir el casament d’encant femení. Siluetes sirena molt definides i per l’altra banda cossos plens de moviment elaborats en tul, muselina i gasa, que són sinònim de romanticisme i solemnitat. Encaix, pedreria i pailettes aporten el punt de sofisticació idoni. En la línia d’Aire Beach, les mateixes característiques s’intensifiquen, creant així una imatge nupcial més barroca. Vestits coberts de pedreria, cues llargues, superposicions i combinacions de teixits mai vistes… Apte només per a les més valentes!

Trobaràs vestits d’aquestes col·leccions a la Botiga Núvies d’Or, situada a ple centre de Granollers (Barcelona). Ofereixen vestits de la línia Aire i Luna Novias, amb especial presència de models en estil vintage, romàntic, glamour i clàssic. També disposen d’una secció outlet. A Cornellà de Llobregat es troba la botiga Novias Teresa Palacios, on també podrás triar entre gran varietat d’alternatives de la col·lecció Aire, des de les més clàssiques fins a les més originals i innovadores.

 


 LUNA NOVIAS i  ADRIANA ALIER


I finalment, la col·lecció Luna Novias ens enamora amb un amplíssim repertori de preciosos vestits en forma sirena, princesa o micado, on els teixits brodats, l’encaix, les superposicions, els escots cor, i les espatlles i esquenes cobertes de pedreria decoren el cos de la núvia. La col·lecció inclou models per a tot tipus de núvies i gustos, fins i tot vestits curts o en colors pastel. Combinacions singulars entre detalls clàssics i tendències actuals, entre teixits i textures, vestits que són autèntiques joies del disseny. La núvia romàntica, orgullosa, exigent i valenta és la musa indiscutible d’aquesta col·lecció. La línia Adriana Alier segueix un patró molt similar, tot i que les siluetes destaquen per la lleugeresa i caiguda natural, i la decoració apareix més austera i restringida a la part alta del vestit. El tul i la muselina són els protagonistes indiscutibles y el blanc pur aconsegueix un efecte enlluernador. Una col·lecció pensada per a la núvia clàssica, cosmopolita i sensual però molt elegant, que vol potenciar el seu encant femení.

Núvies Lour, una botiga situada a Molins de Rei, amb  més de 30 anys de tradició i experiència en moda nupcial femenina, masculina i complements, ofereix més de 200 vestits de núvia en tots els estils, entre els quals destaquem els dissenys de Luna Novias i Aire, com també una exclusiva varietat de complements per a conjuntar. A ple centre de Sabadell, la botiga / taller Caterina Núvies posa a la teva disposició el seu fantàstic repertori de vestits de núvia i complements. Treballen la línia Luna Novias, oferint models per a tots els gustos. A Palamós (Girona), l’equip de la Botiga Special Novias t’ajudarà a triar entre la seva espectacular varietat de vestits, entre els que trobaràs alternatives precioses de Luna Novias i Aire Barcelona.

A Figueres (Girona), Boutique Tamaris  es dedica des de fa més de 60 anys  a vestir a les núvies més exigents amb els dissenys més singulars i actuals de les marques més prestigioses.  La seva gama de vestits inclou models de Luna Novias, Aire i Adriana Alier, amb disponibilitat de totes les talles. A Granollers, a Noces Boutique Atelier un equip d’experts t’assessorarà en la cerca del teu vestit ideal. Aire Barcelona i Adriana Alier són algunes de les marques del seu repertori.

 


BOTIGUES RECOMANADES:


Núvies Lour

Molins de Rei

Boutique Tamaris

Figueres

Núvies d'Or

Granollers

Special Novias

Palamós

Novias Teresa Palacios

Cornellà de Llobregat

Caterina Nuvis

Sabadell