El teu casament ja està a la vista i no saps per on començar? Sense dubte la primera tasca a resoldre serà l’elecció del teu vestit ideal. Un vestit que haurà de ser únic, adaptat al teu gust, estil, personalitat, i per descomptat, que estigui a l’alçada d’aquest gran esdeveniment. En el teu gran dia, hauràs de ser i sentir-te la dona més bonica del món.

Et presentem la nova col·lecció 2020 de la reina de la moda nupcial Rosa Clará i les seves col·leccions  Couture, Soft, Boheme, Aire Barcelona, Luna Novias i Alma Novias.  Totes les col·leccions es componen de vestits que mantenen l’elegància i el romanticisme de sempre però interpretat segons les tendències més actuals, amb un resultat final que explica el prestigi d’aquesta dissenyadora. Vestits preciosos, incomparables i de qualitat extraordinària.  El color estrella continua sent el blanc més pur i brillant amb tot el simbolisme que comporta.  Triïs el vestit que triïs, et farà lluir impressionant, amb efecte eclipsant sobre el teu futur marit i els teus convidats. Comencem?

Imatges: Aire Barcelona i Rosa Clará

Rosa Clará

En la seva col·lecció principal, Rosa Clará s’inspira en les tendències més nou vingudes però reinterpretant-les amb un extra d’elegància i escollint els elements que millor s’adapten al caràcter romàntic de la seva marca. Els nous dissenys 2020 s’enfoquen en una col·lecció de línies arquitectònica, pures i amb moltíssima artesania. Amb influència de l’Art Decó, amb puntes lineals i micropedrería; els escots són sensuals i incorporen l’halter i el coll de cigne que afavoreixen moltíssim; faldilles de gran volum, però extraordinàriament lleugeres i molt còmodes gràcies a l’ús de teixits naturals, que no pesen; el ras i el brocat de seda natural.

Imatges: Rosa Clará

Imatges:  Col·lecció Rosa Clará Couture

Rosa Clará  Couture

Per a les núvies més exigents, Rosa Clara ofereix la col·lecció exclusiva Couture, prenent com a inspiració el moviment Art Decó, que es reflecteix en els nous encaixos lineals amb micropedrería incrustada, combinats amb puntes florals clàssics i els models haute couture 2020. Aquests, es mostren moderns i glamurosos. Les siluetes de núvia resplendeixen per la seva puresa, brillantor i immillorable treball artesanal. Són veritables joies nupcials que inclouen efectes transparents amb guipurs i macramés, teixits lleugers de crepè que potencien el costat més femení de la núvia d’avui: Segura de si mateixa i decidida, que sap el que vol.

rosa-clara-couture-crep

Imatges:  Col·lecció Rosa Clará Couture

Integrat preferentment en vestits de núvia sirena i evasé, escots halters i el cos amb transparència i guipur són unes de les tendències assenyalades. Aquest any continuen oferint vestits de núvia amb pantalons molt vaporosos. Si bé, comparteixen protagonisme amb els vestits de núvia tall princesa més arquitectònics, que combinen la tradició amb la contemporaneïtat apostant per les faldilles maxi volum.

Rosa Clará  Soft

A la col·lecció Rosa Clara Soft, l’artista aposta per la núvia somiadora i romàntica. Predominen els dissenys amb escots profunds en bec, així com els que descobreixen la totalitat de les espatlles amb escots off the shoulder, aporten el toc sexy, sense deixar de ser mesurats i encertats per a l’ocasió.  I els vestits de núvia rectes de crepè amb molta caiguda que, sovint, marquen la diferència en les cintures i mànigues. Els vestits amb escots invertits a l’esquena són una autèntica conquesta per a les que busquen looks depurats amb matisos suggerents.

Els vestits de núvia tall A amb vaporoses faldilles en forma d’A de tul i cossos amb puntes juguen amb un look eteri. Les núvies que persegueixin realçar les formes del seu cos sucumbiran amb els vestits tall recta i sirena, podran escollir entre delicats dissenys de núvia d’encaix de chantilly, brodats florals de pedres de vidre o looks sense floritures que, allunyant-se de l’exuberància, esdevenen únics per la seva categòrica elegància.

Entre els models Soft, destaquen els vestits de núvia amb escot en V que emfatitzen el bust, i els suggerents vestits de núvia amb esquena descoberta, que reserven l’espectacularitat per la part posterior amb pronunciats escots a pic.

Imatges:  Rosa Clará Soft

Rosa Clará  Boheme

Aquest any ens sorprenen amb la col·lecció Rosa Clara Boheme, l’artista aposta per núvies més bohèmies i alternatives amb esperit lliure que cerquen comoditat sense deixar de banda l’elegància. Dissenys boho chic on predomina els teixits com: la muselina, la gasa, el georgetteel tul, el plumeti i el crepé. La majoria deboho chic. Les esquenes poden ser amb escot rodó en bec, amb encaix. També, predominen les mànigues vaporoses.

 

Imatges:  Rosa Clará Boheme

Aire Barcelona

Per a les núvies que desitgin combinar elegància, el punt just de sofisticació i espontaneïtat, la col·lecció Aire Barcelona 2020 serà un encert segur. Dissenys que mostren una confluència de tendències actuals, mantenint una aparença clàssica reformulada en conjunt. Vestits elaborats en siluetes princesa o sirena actualitzades, adornats amb encaix gruixut, pedreria a l’esquena i on els escots cor i molt pronunciats són sinònim de seducció i sensualitat. El mikado ens enamora renaixent en una versió més actual, discret i molt estilós. El tul, la gasa i el guipur són els teixits estrella i les faldes plisades són expressió del romanticisme més pur. Combinats amb cossos molt elaborats ens obsequien amb una imatge declaradament angelical. La núvia tradicional i clàssica però cosmopolita i presumida lluirà com mai amb qualsevol vestit d’aquesta col·lecció en la que cada peça és una sincera declaració d’amor.

 

Imatges: Aire Barcelona

La marca no vol deixar a cap núvia sense opcions pel que en la seva subcol·lecció Aire Beach 2020, Aire Boho i Aire Diamond, posa a la teva disposició un ample ventall de vestits insòlits. Els dissenys d’Aire Beach Wedding están inspirats en els casaments al mar. Creacions de característiques úniques que ompliran la teva boda d’esperit estiuenc, mariner i d’allò més romàntic. Teixits lleugers, encaix, petites aplicacions de pedreria i transparències subtils per aportar un extra d’alegria a la teva millor imatge, tot elaborat en siluetes sirena sensuals que no deixaran indiferent a ningú.

 

Imatges: Aire Barcelona Beach

La nova col·lecció Boho ens ofereix dissenys vaporosos i lleugers plens d’artesania. Vestits dissenyats per núvies fidels al seu estil de vida, sense renunciar a l’elègancia, delicadesa de la moda nupcial. Vestits boho chic on predominen els botons perlats, cintes i encaix.

Imatges: Aire Barcelona Boho

Alma Novia by Rosa Clarà i Luna Novias

I per a núvies que cerquen una combinació perfecta entre el disseny tradicional i les tendències més actuals, la línia Alma Novia by Rosa ClaràLuna Novias by Rosa Clarà seran les opcions més encertades. Siluetes actuals i figures que es realçen per a núvies romàntiques. Teixits tradicionals, però més llisos i austers en els detalls decoratius. Només insinuant-los discretament. Segueixen apareixent la pedreria i els brocats, però que no tenen tant protagonisme. Vestits, combinacions de faldilles, cosset i tirants.
Imatges: Alma Novias i Luna Novias

ON TROBAR-LOS

Núvies d’Or

Granollers (Barcelona)

Novias Teresa Palacios

Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Núvies Lour

Molins de Rei (Barcelona)

Caterina Nuvis

Sabadell (Barcelona)

Special Novias

Palamós (Girona)