Aquest any, la Barcelona Bridal Week ens ha portat més sorpreses que mai! Vestits agosarats, innovadors i espectaculars, inspiració parisenca, dissenys que rendeixen homenatge als artistes més importants de la història… Et resumim el millor de la passarel·la en dos capítols. El millor de la Barcelona Bridal Week, en un sol clic!

Cristina Tamborero

La firma celebra 5 anys, i ho fa amb un passeig per la seva trajectòria. En la seva col·lecció 2020 Fife, reuneix tendències de les cinc temporades. Esquenes espectaculars, línies rectes i fluides, teixits vaporosos, detalls sensuals… minimalisme amb el punt perfecte de sofisticació. Una col·lecció que reflecteix l’amor, l’orgull i la il·lusió de la núvia.

 

Jesús Peiró

Volants, volums, línies orgàniques i molt moviment són els grans protagonistes de la col·lecció Jesús Peiró 2020. El dissenyador sorprèn amb una línia de vestits inspirats en l’impressionisme i en la singularitat i bellesa de les cales. Màxima elegància i romanticisme per a núvies exigents i somiadores.

Aire Barcelona

Núvies juvenils, actuals i d’esperit lliure! No us perdeu la nova col·lecció d’Aire Barcelona! Dissenys fluïts, refrescants, puntes de cotó, crochet, transparències… Sensualitat i romanticisme pensat per a vosaltres! Celebreu l’eterna joventut amb dissenys versàtils i plens de moviment.  La fima aposta aquesta temporada per la núvia sexy, disposada a realçar la seva bellesa amb maxivolums a les faldilles, cossos mínims i encaix transparent. Wow!

Rosa Clará

La reina de la moda nupcial no et deixarà indiferent amb la seva col·lecció 2020. Inspiració art-deco, encaixos lineals, transparències insinuades, micro-pedreria i siluetes femenines vesteixen a la núvia segura i amb personalitat pròpia, que vol lluir un disseny modern, glamurós i singular. Solemnitat i sofisticació d’alta costura de sempre, reinventada per satisfer les expectatives i gustos de la núvia d’avui.

Demetrios

Extravagància, glamur, sofisticació i elegància són l’emprenta personal de Demetrios, i ens ho torna a demostrar en la seva col·lecció Platinum. Siluetes sensuals, transparències subtils, adorns, detalls i aplicacions que són fruit de la imaginació i fantasia… la firma és l’aliat perfecte per a la núvia segura, seductora i que en el seu dia vol atraure totes les mirades.