Celebreu un casament inoblidable en un dels entorns més especials del Maresme. Santa Helena és un espai ubicat al municipi d’Argell a Cabrera de Mar. La finca compta amb més de 15.000 m2 de terreny incomparable envoltat de pins, romaní i farigola.

L’espai disposa de dues finques úniques i independents: Bitína i Màrmara. La finca Bitínia destaca per la seva capacitat (250 comensals), els seus amples finestrals i la terrassa natural amb vistes al mar envoltada de jardins. L’espai Marmara te una capacitat per acollir des de 50 fins els 130 convidats. Gaudiu d’un còctel de benvinguda o d’una zona de chill out juntament amb una espectacular piscina.

Espais exclusius on podreu gaudir d’un enllaç perfecte. El seu equip professional altament qualificat amb més de 15 anys d’experiència en el món de la restauració dissenyarà l’esdeveniment dels vostres somnis. Us oferiran una proposta gastronomia tradicional mediterrània d’alt nivell amb pinzellades d’autor i amb tocs creatius. En la seva cuina utilitzen productes de mercat de primera qualitat.

Descobriu tots els seus serveis en el seu web o trucant al telèfon: 93 517 97 78 – 608 090 111.

santa helena

santa helena

santa helena

santa helena