Ja ho teniu tot enllestit, el dia del vostre casament es va apropant i tots els detalls es van materialitzant. Tot el que en principi semblava un embolic va agafant forma. Teniu ben clar com ha de ser el vostre casament. I sabeu que la música té un paper fonamental per aconseguir que sigui un dia inoblidable i deixar un record únic als vostres convidats.

Us presentem Sweet Dreams, una empresa especialitzada en l’ambientació i amenització musical per casaments.

Com ells mateixos diuen; Són molt més que música. Els serveis que ofereixen són flexibles i a mida on podreu escollir les prestacions que millor encaixin en el vostre casament.

Us imagineu entrant al banquet ballant i cantant  With or without you d’U2 o amb Marry You Bruno Mars?

Sou més de vetllades romàntiques o amants de la música clàssica? Si esteu desitjant treure el vostre costat més nerd i sorprendre els vostres convidats amb un casament de pel·lícula amb les millors soundtracks, no dubteu.

Escolliu la cançó que escolliu amb Sweet Dreams tot serà possible. L’equip de Sweet Dreams s’adapten a la vostra imaginació.

sweet dreams

Escoltaran les vostres idees i donaran la seva opinió professional. En tot moment, s’adaptaran a les vostres necessitats tenint en compte els vostres gustos i necessitats, junts aconseguireu un casament ideal. Tindran cura que cada moment del vostre casament tingui una ambientació adequada.

Disposen d’un ampli ventall de serveis: Des de música en directe per la cerimònia i l’aperitiu, d’il·luminació de l’espai, pantalles de projecció i retroprojecció, projeccions d’imatges i vídeos vostres.  Projeccions de videoclip durant el ball, màquina de fer bombolles i llançament de confeti, jocs per adults i inflables pels més petits, serveis de mainadera i sobretot, els millors Djs amb la vostra música preferida.

sweet dreams

sweet dreams

sweet dreams

Dedicació, experiència i passió són les tres paraules que qualifiquen el treball de Sweet Dreams. Es dedicaran completament a la vostra celebració oferint-vos un tracte proper i personalitzat amb un servei de qualitat gràcies a l’experiència i trajectòria del seu equip de professional. Sempre estan constantment millorant els seus serveis amb la incorporació de les últimes tecnologies del sector.

sweet dreams

Ets de Barcelona, o Reus i vols gaudir dels seus serveis en un espai singular?. No tenen problema de desplaçament. Ells es mouran fins on us faci falta per organitzar l’esdeveniment somiat. Seran els primers a arribar i els últims en marxar de la celebració. I en tot moment, es faran responsables de tota l’ambientació i amenització del vostre casament perquè gaudiu completament de cada ocasió.

Trobeu més informació  en el seu web. i no deixeu de celebrar el vostre casament amb Sweet Dreams, un casament al ritme del vostres somnis!