Pel teu casament et mereixes un vehicle nupcial a l’alçada d’aquesta gran ocasió i que sorprengui a tots els convidats. Cotxes clàssics, carruatges o de luxe, tu tries el que més s’adapti a les teves necessitats!

Et presentem el nostre top 3 en vehicles nupcials i et desvetllem on els pots llogar. Anota aquestes idees i tria’n el teu!

📷 Blai Limousines


COCHES CLÁSICOS TORREVIEJA – Torrevella, Alacant


Si voleu tenir un casament de somni, únic i distingit, si heu tingut cura de tots els detalls des del lloc de la cerimònia i el banquet fins a tots els detalls per als convidats i la decoració, arribeu a la vostra boda en un cotxe clàssic espectacular.

Us presentem Coches Clásicos Torrevieja a Alacant, una empresa especialitzada en el lloguer de cotxes clàssics.

L’empresa compta amb una llarga trajectòria i professionalitat. Els seus conductors us portaran al lloc on se celebra el casament i el banquet i us acompanyaran perquè les vostres fotos tinguin un marc diferent i inoblidable.

Els cotxes de Coches Clásicos Torrevieja us ajudaran a lluir-vos encara més en el dia del vostre casament. Trieu el que més s’adapti al vostre estil i sorpreneu a tots els vostres convidats.


HÍPICA CLAPÉS – Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona


Si voleu tenir un casament de conte i un record inoblidable deixeu-vos endur per un preciós carruatge amb Hípica Clapés. L’empresa compta amb una gran trajectòria, professionalitat i una afició arrelada al món del cavall. Posen a la vostra disposició carruatges elegants d’època arrossegats per cavalls pel dia del vostre casament. Un cotxer serà l’encarregat de portar-vos d’un lloc a un altre.

A més a més, ofereixen serveis addicionals per a comiats de solters i altres esdeveniments. Són cotxes exclusius de gran bellesa i confort que utilitzen en diferents espectacles eqüestres. Horari de dimarts a diumenge de 08 a 20 hores. No fan vacances. Doneu un toc de distinció i elegància al vostre enllaç. Feu del vostre casament un somni fet realitat i sorpreneu els vostres convidats.


BLAI LIMOUSINES – Barcelona


Blai posa a la vostra disposició una experiència única, traslladar-se durant el dia del vostre casament dins de vehicles exclusius i d’alta gamma amb servei de Chauffeur.

Blai Premium ofereix vehicles amb xofer, brindant abans de res un vehicle impecable, un servei preferent i un tracte exquisit.

Estil, puntualitat, discreció, confort, seguretat, distinció, fiabilitat, intimitat, comoditat, elegància, diligència, plaer, luxe, exclusivitat, atenció, confiança … Amb Blai veureu completes les vostres altes exigències.