Un any més, arriba una data molt especial, el dia del pare. Com cada any és un dia per gaudir en família, però per vosaltres, núvies, aquest any és especial. És un any de canvis, de nous inicis i nous camins. Junts compartireu un dels millors moments de les vostres vides; el camí fins a l’altar.

Hi ha pares de tota mena, des dels més clàssics als més enrotllats. Pares taxistes, patidors, protectors, curiosos, rondinaires o simpàtics. Pares amb Facebook i WhatsApp que sempre estan en línia i et comenten totes les fotos on surts etiquetat. Per ells, que ho donen tot sense demanar res, es mereixen moltíssim més que un sol dia de l’any. Per aquest motiu, quina millor manera d’agraïr-los tot el que han fet per vosaltres amb bonics detalls en el dia del vostre casament. Oblideu-vos del típic ram o del marc de fotos. I deixeu volar la vostra imaginació!

Us deixem amb una recopilació d’idees tant nostres com de Bodas con detalle que com sempre ens han agradat!
Inspireu-vos!

Una escapada rural a un poblet o a un parador per les nostres terres.

Chic-deco.blogspot.com.au

Consell: El dia de l’enllaç podeu sorprendre’ls amb un sobre, i dins una petita anotació per agraïr-los tot el que fan per vosaltres.

Un llenç personalitzat amb fotografia i missatge.

Etsy.com
Etsy.com
Hermanasbolena.com

Consell: Podeu fer una selecció de les vostres fotografies més simbòliques i dels vostres pares, afegint un missatge personalitzat.

 

Un àlbum personalitzat estil Scrapbook amb la vostra història d’amor plasmada amb fotografies i petites anotacions.

Abeautifulmess.com

 

Si heu tingut una relació molt especial amb els vostres pares, heu compartit milers d’històries i d’aventures. En comptes d’un regal material, perquè no un instant d’un moment? Recordar vells temps de quan érem petits.

Rikshawdesign.blogspot.com

Consell: Podeu sorprendre’ls amb un sobre i dins un petit missatge emotiu. 

Si són fanàtics dels vinils o tenen algun altre hobbie col·leccionable com les ampolles de vi, segells, cerveses…

Hifiweddings.com
Ruffledblog.com

 Personalitzeu-les amb el vostre casament!

 

Per últim, un altre preciós detall molt familiar, un quadre d’un arbre genealògic familiar.

Craftysisters-nc.blogspot.com

 

I per les núvies més atrevides que us sembla fer un vídeo on recordeu i agraïu aquelles vivències anècdotes més especials amb els vostres pares?

Pot semblar complicat, però segur que el professional que farà el vídeo del vostre casament us donarà consells i un cop de mà. 😉

Aquestes són algunes de les idees que més ens han agradat i que creiem que podeu adaptar, transformar i personalitzar com més us agradi!

Recordeu, la imaginació no te límits!