Alhora d’escollir un vestit és important sentir-se especial i única. Trobar el vestit que t’acompanyarà en el teu dia, organitzar i enllestir els últims detalls del casament és una experiència única i irrepetible que recordaràs tota la vida. Us volem parlar d’Universal Núvies, la boutique núvies de Tarragona on trobaràs les millors marques del mercat, els millors dissenys i els models més exclusius del sector nupcial amb un descompte del 50 al 70% de descompte.

La boutique està de liquidació a causa de la jubilació  després de 18 anys treballant el món de la moda. Tanquen les seves portes el 31 de Desembre del 2016, tot un any per endavant per a poder oferir-vos com ha fet sempre el servei d’una boutique de primera a preus d’escàndol. Trobareu vestits i complements d’altíssima qualitat amb dissenys actuals i preciosos; sabates, vels, can cans, tot tipus complements pel cabell, mitges, lligues…

Les últimes tendències del món nupcial, les millors marques de moda amb preus especials, descomptes del 50 al 70% com: Rosa Clarà, Aire Barcelona, Alma Novias, Luna Novias, Adriana Alier i Aire Vintage, Pronovias, La Sposa, Sant Patrick, Atelier Diagonal i White One són algunes de les firmes que descobriràs.

Gaudiu dels diferents models que podeu trobar a  Universal Núvies. Posant el cursor sobre cada vestit de núvia, podreu veure el preu original i el preu de venta actual amb el descompte

Marca AIRE Barcelona del Grup Rosa Clará

[slideshow_deploy id=’2171′]

Les tendències de la temporada 2016 mostren dissenys molt femenins amb talls clàssics, així com aquests vestits que us presentem.
Escots il·lusió amb brodats i encaix afavoreixen moltíssim la figura de la núvia i donen un toc romàntic i elegant.  També predominen els vestits fluids, de tul, amb tall de sirena o de seda amb tall recta. Diferents estils para cada tipus de núvia

Marca ALMA del Grup Rosa Clará

[slideshow_deploy id=’2162′]

Marca LUNA del Grup Rosa Clará:

[slideshow_deploy id=’2178′]

Continua la tendència d’efecte tattoo, brodats sobre una malla transparent que simulen uns gravats sobre la mateixa pell, i les esquenes de vertigen! Com podreu veure en alguns dels següents models.

Marca LA SPOSA del grup PRONOVIAS

[slideshow_deploy id=’2189′]

Marca AVENUE Diagonal del grup PRONOVIAS

[slideshow_deploy id=’2200′]

Dirigits a tot tipus de núvies, des de les més clàssiques a les més atrevides. Tinguis l’estil que tinguis hi ha més de 500 models per trobar el vestit dels teus somnis. Llueix un vestit de les millors firmes del mercat nupcial amb preus únics, per tu i per les teves acompanyants. Dins l’àmplia varietat de dissenys, trobareu 200 models amb preus molt ajustats entre 100 i 150€.

Per les convidades hi trobaran una àmplia varietat de vestits tant curts com llargs d’acompanyants i madrines.  Gaudiu d’un 50 al 70% de descomptes en vestits de festa. A més a més, a part dels vestits ofereixen un exquisita diversitat de tot tipus de complements, sabates, mitges, vels, can-cans... Des del primer moment, rebràs una atenció personalitzada i propera. Disposen d’un taller propi on te’l arreglaran a mida perquè et sentis única, original i s’adapti a la teva personalitat. Quan arribi el moment, et vegis reflectida al mirall i pensis aquest és el meu vestit.

Deixa’t assessorar amb els millors professionals del sector nupcial, Aprofita les seves ofertes i trobar el vestit dels teus somnis.

Et convidem que visitis el seu web.