Escalfem motors! El 29 de novembre, arranca la V ShowRoom Nupcial i de Comunions de l’Antic Molí.

Trobareu les últimes novetats, els millors professionals i serveis necessaris per al vostre enllaç. A més a més, tots els detalls i elements imprescindibles per comunions.

2-antic-showroomDurant el dia tindreu el plaer de degustar exquisits plats, photocalls, música en directe, mostra en viu de perruqueria i maquillatge, desfilades de comunió… Exposició d’àlbums de fotografia, de muntatges de vídeos, de pastissos, de figures de pastís originals, de taules de fruita decoratives, de rams i centres… I munt de sorpreses més!

Si contracteu algun dels serveis, gaudireu de les millors ofertes d’un sorteig d’un sopar per a Sant Valentí a l’Antic Molí.

A més, tindreu l’oportunitat d’assistir a un casament en directe. Si, si heu llegit bé, l’equip de professionals de l’Antic Molí amb els seus proveïdors realitzaran una cerimònia en viu. Així podreu veure en primera persona com son els espectaculars casaments a l’Antic Moli.

Compartiu en directe a les vostres Xarxes Socials amb el hasthag #showroomAM, tots els detalls i moments que viureu al V ShowRoom Nucpial i de Comunions de l’Antic Molí.

Els horaris del ShowRoom:
12:00h-12:30h Recepció d’invitats
13:00h Boda civil on els convidats sou vosaltres
14:00h Pica pica del teu menú de boda

17:30h Sortida del Pastís Nupcial
18:00h Desfilada de comunions

Descobreix a l’enllaç tots els professionals que hi assistiran.