Els casaments de primavera i d’estiu són especials. Els espais de celebració s’omplen dels intensos colors de les flors de temporada i el ram de núvia és un esclat dels aromes més captivadors.

Les flors del teu casament són l’element clau per crear un ambient únic i personal. Hauran de reflectir el teu estil, la teva essència i adaptar-se als teus gustos per estar a l’alçada del teu gran dia.

l'horta-de-la-viola

Et presentem l’Horta de la Viola, un projecte familiar dedicat al cultiu de la flor tallada,- i de fruites i verdures, –per cert-, especialitzat en la decoració de casaments, oferint-vos flors de camp tallades, conreades per ells mateixos, i collides expressament per a la decoració de cada casament i de cada ram de núvia.

horta-de-la-viola

horta-de-la-viola

Al capdavant d’aquest equip, la Maren, que comparteix amb la seva família el seu respecte infinit pel medi ambient, i en especial, per les flors. Una família que de la seva filosofia de vida i del seu profund amor per la natura han fet la seva professió.

A l’Horta de la Viola es fan servir tècniques de cultiu exclusivament ecològiques. A causa del seu compromís ecològic, a les seves terres només es cultiven flors de temporada a la primavera i a l’estiu. Ells mateixos sembren les llavors i en consenten cada una d’elles fins que les flors llueixen en la seva màxima esplendor. Tanmateix, només treballen productes locals. A banda, col·laboren si donen suport a altres pagesos i pageses locals perquè pel teu casament puguis escollir la decoració floral ideal i no hi trobis a faltar res. A l’Horta de la Viola, la màxima inspiració resideix en el Garden Style, una visió informal d’ambientació que combina naturalitat i estètica a la perfecció. Una tendència floral que arriba a Girona per quedar-s’hi.

horta-de-la-viola

La Maren i la resta de l’equip escoltaran les teves idees i preferències. T’assessoraran i dissenyaran un concepte de decoració floral eco que sorprendrà tots els convidats. S’encarregaran de crear també el teu ram de núvia somiat, la teva corona floral, els detalls pel vehicle nupcial, i tot el que necessitis per embellir el teu casament amb flors de temporada, de proximitat i ecològiques.

horta-de-la-viola

horta-de-la-viola

L’Horta de la Viola serà el teu millor aliat a l’hora adornar un casament rural al bell mig de la natura, al jardí de casa teva, un casament bohemi, vintage i fins i tot temàtic. Sabran transmetre mitjançant la seva convicció ecològica, el respecte envers la natura, omplint la teva boda d’una bellesa insospitadament pura. T’ajudaran a expressar les teves emocions i la teva felicitat, fent ús del llenguatge i del simbolisme de les flors més fresques.

horta-de-la-viola

Si vols celebrar un casament totalment singular, original i autènticament eco, l’Horta de la Viola serà un encert segur. Hi trobaràs, a banda de flors espectaculars i de la millor qualitat, persones úniques, properes, conscienciades i exemplars. Persones que són un exemple de respecte, de passió i de professionalitat. Un equip que en el teu gran dia omplirà cada racó i cada moment d’un encant molt especial, molt vostre, i amb un clar protagonista: L’amor per la nostra terra i per les coses fetes amb el cor.

Més informació: visita el web i el facebook

Tel: 635 198 371