Esteu en mig dels preparatius del vostre casament, aneu amunt i avall i no heu tingut temps de seure tranquil·lament davant l’ordinador i buscar informació. No patiu, heu arribat al nostre post!

Us expliquem els diferents tipus de viatges de lluna de mel segons interessos dels nuvis, les últimes tendències 2016 i els consells previs a l’hora de decidir-vos per un viatge o un altre. A més a més, trobareu una selecció dels millors professionals en viatges per nuvis i els seus destins més destacats.  Us convidem que continueu llegint. No us ho perdeu! Comencem!

Sweet moon totnuvis

Sweet moon totnuvis

Heu de tenir en compte diferents factors:

L’època de l’any: Si el vostre casament coincideix amb l època de temporada alta (de juny a octubre) heu de ser conscients que els preus es dispararan. També, Heu de ser pacients amb la massificació de turistes. Us recomanem que contracteu tots els serveis amb més de 6 mesos d’antelació.

Condicions del viatge: Si desitgeu un viatge exòtic, Safari o a Sud-Amèrica. Tingueu en compte les seves lleis locals, la tolerància a la calor, el menjar i alguns insectes. No oblideu vacunar-vos.  Si visiteu països molt exòtics, eviteu beure aigua de la zona, només embotellada.

Respecte al pressupost i el temps del viatge: Si disposeu de només 10 dies de vacances, es aconsellable visitar només un destí perquè gaudiu del seu entorn Us recomanem que cerqueu el vostre destí amb més de 6 mesos d’antelació per trobar els preus més ajustats.

Hem classificat els viatges de nuvis segons les preferències i gustos habituals de les parelles. Us presentem tres tipus:


Viatges de relaxació i descans: Típic viatge per recuperar forces en mig d’unes paradisíaques vistes al mar. Platja, sol i molta platja són els elements principals en un hotel de luxe amb tot inclòs. Destinacions com: El Carib, les Maldives, la Polinèsia Francesa, les Illes d’Indonèsia Illes Mauricio i les Illes Seychelles.

Tendències 2016:

Ko Samui, Bali, Maldives, Hawaii amb capvespres i platges espectaculars.

totnuvis travel


Viatges d’aventura: Dirigit als nuvis amants dels viatges d’explorar diferents indrets. Aquest tipus de viatge van des dels esports d’aventura a l’Amèrica Llatina, rutes per la Indonèsia fins a Safaris.

Tendències 2016:

Costa Rica: És una destinació pels amants de l’adrenalina, practicareu esports d’aventura com el ràfting, escalada, submarinisme…

totnuvis costa rica


Viatges urbans i culturals: Si teniu la curiositat de conèixer diferents cultures i civilitzacions en indrets singulars és la vostra elecció. Zones de l’Àsia són idònies per aquest tipus de perfil.

Tendències 2016:

EEUU: Recorregut per la Costa Oest en cotxe. Los Ángeles, el Gran Canyó o San Francisco…

Indià – Nepal: Recorregut pels seus paisatges pobles i ciutats.

Japó: Barreja d’una cultura mil·lenària amb la més pura tecnologia.

totnuvis japó

Els nuvis solen combinar diferents destinacions de platja- urbana, cultura-aventura, aventura-platja. Si més o menys teniu clar quins són els vostres gustos. Deixeu-vos assessorar pels professionals del turisme que us presentarem a continuació, ells us trobaran la combinació perfecta per vosaltres!

barcelona girona totnuvis tarragona totnuvis