XEVIOT


Xeviot és una botiga multimarca dedicada a la venda i confecció de moda per nuvis i acompanyants ubicada a Sabadell, i a la zona alta de Barcelona. El seu equip de professionals us ajudaran a escollir el vostre vestit de nuvi. Disposen de taller propi per oferir-vos un servei de confecció a mida. A més a més, podreu personalitzar el vostre look de nuvi gràcies a la seva àmplia col·lecció d’accessoris.

Treballen amb les millors firmes del mercat: FuentecapalaEduardo Bosch, Hugo Boss, Manuel RitzRamón Sanjurjo i Dielmar. Hi trobareu un ampli ventall d’estils.

Les col·leccions de cerimònia més prestigioses del mercat. La moda de nuvi es reinventa i a Xeviot hi trobareu dissenys avantguardistes, actuals, vestits amb solapa de seda, armilla creuada amb solapa i esmòquings entallats per donar un toc d’elegància a una cerimònia de nit. Teixits de qualitat i exclusius, on podreu escollir diferents tonalitats… I aquestes són algunes de les propostes que ofereix a Xeviot, demana cita i deixa’t assessorar pel seu equip de professionals.

MÉS INFORMACIÓ:

Xeviot

Sabadell i Barcelona