Contacte

Som una empresa jove amb ganes de fer i garantir el treball de qualitat. Gaudim dels muntatges, de la gestió d’esdeveniments, celebracions, etc.

Al llarg del nostre trajecte, de manera conjunta amb els nostres clients, hem avançat i guanyat experiència, ja que hem pogut conèixer de primera mà les principals demandes i necessitats de les persones que confien en els nostres serveis.

Tenim a la seva disposició tot tipus de material de qualitat, per dur a terme qualsevol muntatge. Oferim des d’actes familiars, concerts, muntatges de petites envergadura, fins a actes multitudinaris, exposicions, fires i, com no, carpes per a banquets…

Podem gestionar i demanar tota classe de permisos i butlletins de connexió elèctrica, ja que el nostre equip d’instal·lacions està totalment homologat.

Garantim la normativa del decret.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer de Carpes, mobiliari, decoració, lloguer de carpes tipus haima, carpes de 3x3.. 6x4 i pavellons de diferents mides... Tenim taules i cadires i fundes per casaments o festes privades.. convencions etc... Disposem de jardineria, girnales i en funció del client fem estudi de la decoració adequada.
 2. Quins tipus de productes llogueu?
  carpes de 3x2, carpes de 3x3, carpes de 5x5, carpes de 6x4, i pavellons de 8, 10 o 15 de boca per 10, 15, 20, 25, 30 fins a 60 metres. Carpes pavellons hexagonals mida 30 de boca fins 50 metres. Carpes de diferents tipus, taules i cadires.
 3. Serveis inclosos?
  Fem pressupost a mida per cada client... Transport, entrega del material llogat, montatge, desmontatge, recollida, servei de llum.
 4. Teniu disponibilitat per desplaçament?
  Sí, ens desplacem per tot Catalunya i part de Espanya... El transport pot anar inclòs sempre en funció de la quantitat de carpes contractades.