CD Carpas & Tarimas és una empresa especialitzada en la venda de carpes i el lloguer de carpes (carpes de fusta, carpes de protocol, carpes per a casaments, carpes per a esdeveniments, carpes inflables, carpes especials), tarimes, escenaris, para-sols i pistes de ball, de fabricació pròpia.

El sistema modular de les nostres carpes, permet cobrir espais d’acord amb les necessitats dels nostres clients. Disposem de diferents mides i colors. Tenim pistes de ball i tarimes hidròfugues en lloguer i antilliscants reforçades. També lloguem escenaris de totes les mides. Cobrim les necessitats dels nostres clients abastant tots els serveis requerits per al seu esdeveniment.

CD Carpas & Tarimas li ofereix diversos models, colors i mides per adequar-se a les seves necessitats. El nostre centre logístic està situat a Barcelona ciutat, el que ens permet una gran flexibilitat i eficàcia en temps recepció i de muntatge de la seva tarima.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer i venda de carpes, lloguer de mobiliari i decoració. Acondicionament i il·luminació de carpes.
  2. Quins tipus de productes llogueu?
    Carpes VR, amb estructura de fusta, carpes protocolo, extensibles, tarimes de fusta, escenaris, mobiliari i complements (faristols, parasols, catenaries, WC, mobiliari chill-out).
  3. Serveis inclosos?
    Transport, entrega del material a domicili, muntatge, desmuntatge, acondicionament, il·luminació i recollida.