16Nueve capturarà els millors moments del vostre casament en format de fotografia i de vídeo. Compta amb una gran carrera professional, amb més de 10 anys en el sector.

En un dia únic i irrepetible, 16Nueve farà que sigui el més màgic possible. No només s’encarreguen de realitzar les fotos del casament, sinó que són aquella persona que us ajudarà a relaxar-vos, organitzar o intentar sortir de qualsevol petit imprevist que pugui sorgir, perquè tot surti el més natural possible.

Són experts en capturar els instants més màgics i de la forma més natural i espontània possible. Així, crearan un record inoblidable del vostre gran dia, passant desapercebuts per poder agafar els moments més especials i retratar-los per sempre.

A més, tot i que Barcelona disposa d’una gran varietat d’espais increïbles, si el vostre casament té lloc fora, ofereixen la possibilitat de desplaçament.

16Nueve sap que el dia del vostre casament és especial i que, no us voleu perdre cap moment, alegria o emoció d’aquell dia. És per això, que també us entregaran un vídeo que reculli el millor de tot l’esdeveniment, totalment personalitzat. Els nuvis podreu escollir la duració, la música, les imatges… Si teniu dubtes, també us donen l’opció d’escollir vídeo curt i llarg.

L’equip de vídeo de 16Nueve cobrirà tot l’esdeveniment incloent tota mena de moments. Des dels moments dels preparatius dels nuvis, passant per la cerimònia i el banquet, fins al ball final.

A més, s’adapten totalment a cada situació i a cada parella, depenent de les seves necessitats i pressupost. Si teníeu un pressupost més reduït per la fotografia i el vídeo del vostre dia, tenen opcions cobrint menys temps.

Podeu anar a veure a 16Nueve al seu establiment, on us resoldran tots els vostres dubtes i us assessoraran de forma personalitzada.

Preguntes freqüents
 1. Fan més d'un casament al dia?
  No.
 2. Quina tecnologia utilitzen?
  Digital.
 3. Tenen possibilitat de desplaçament?
  Sí, a Barcelona i voltants.
 4. Quins serveis ofereixen?
  Fotografia, vídeo, proves de muntatge, multicàmera, gravació aèria i gravació 360º...