Més de 25 anys amb el màxim compromís amb el client, més de 20 anys d’experiència en el camp de la floristeria i més de 10 anys creant i mantenint jardins i espais verds són l’aval d’Agroconca, a Montblanc.

Agroconca són especialistes en decoració floral per a casaments i esdeveniments. Pel teu gran dia s’encarregaran de tot perquè aquest dia sigui el més florit i memorable de la teva vida!!! L’espai de celebració, el vehicle nupcial, les taules, el teu ram de núvia… Pots deixar-ho tot en les seves experimentades mans. Amb bon gust, enginy i creativitat dissenyaran un concepte de decoració floral a mida i adaptat als teus gustos, un conjunt harmoniós de colors i aromes que deixarà a tothom bocabadat. Disposen d’un espectacular repertori d’espècies florals perquè triïs les que més t’agradin i les que siguin més adients per a l’estil de casament.

Tanmateix, posen a la teva disposició cursets d’art floral perquè descobreixis les darreres tendències en decoració floral.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Fem rams de núvia, decoració floral per a la cerimònia, decoració floral pel banquet i detalls de casament i regals pels convidats.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, totalment personalitzats i a gust dels nuvis.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí.