Airam_Flors_Logo

Airam Flors és un atelier dedicat a la decoració floral d’esdeveniments. Decoraran el teu casament amb allò que hi dona distinció, colors i aromes, que ens acompanya a cada moment de la nostra vida, decorant les nostres llars i sobretot presents a un moment tan especial com és el dia del teu casament.

Les flors marquen la diferència, aporten personalitat i valor als nostres actes, moltes vegades com a regal per a una persona que estimem. Aquesta passió per les flors és la que mou a Airam Flors. Creuen en continuar reinventant-se, en veure el costat rosa de cada oportunitat.

En què les flors poden ser motiu de celebració, un aspecte que ens fa ser qui són, i això és el que més els defineix. Treballen amb una passió per l’estil, la moda i el fet de voler transmetre cada sentiment a través de les flors. Creuen en què les flors són les petites joies de la decoració d’un espai, les encarregades de donar color a la cerimònia, i posar-se sobre vosaltres en forma d’arc per estar presents al vostre “per sempre”.

Compten amb un equip de wedding planners que estaran al teu costat en tot moment, per conèixer la vostra història, tot el que us ha portat fins aquest dia tan especial, tot el que us fa ser qui sou. Per tal de transmetre tots aquests sentiments a través de les flors, dels detalls i la decoració.

La creativitat és un dels seus punts forts, aportant les flors, els detalls, les decoracions amb l’estil que més s’adapti a vosaltres com a parella, el tocat de la núvia, els centres de taula, el cotxe de noces o l’arc nupcial.

Airam Flors és la teva opció per a un casament espectacular, en la que les flors i sobretot vosaltres, sereu protagonistes!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Oferim un servei integral de decoració de casaments i esdeveniments de tota mena en forma de flors i detalls!.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí. A Airam Flors podreu crear el vostre ram de núvia somiat.