Albert Brun Fotògraf és una empresa de professionals i dinàmics que us ofereix una proposta innovadora de fotografies i vídeos pel reportatge del vostre casament. A més, per fer-ho més especial, us donen l’opció de gravació amb dron.

El seu principal objectiu és oferir la màxima seguretat, serietat i professionalitat. Per aquesta raó, el seu personal està qualificat i les seves activitats estan assegurades i registrades en les autoritats corresponents.

Els seus drons estan qualificats per gravar tot allò que és difícil de veure, així doncs, no us perdreu ni el mínim detall del vostre casament.

L’equip d’experts s’encarregarà de què tingueu uns records inoblidables amb les fotografies i vídeos d’un teledirigit i altres aparells de fotografia d’última generació… Comptareu amb un reportatge d’ensomni!

Així doncs, us ofereixen els serveis de fotografia i vídeo:

 • Preboda.
 • Boda.
 • Postboda.
 • Àlbum + Pendrive.
 • Servei de dron.

I més! Només heu d’explicar les vostres idees a l’equip de fotografia Albert Brun i ho faran realitat.

Si voleu un reportatge increïble i professional pel dia més important de tots, no dubteu contacteu i demaneu pressupost a Albert Brun Fotògraf. Estaran encantats d’escoltar les vostres propostes.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Ofereixen packs de nuvis?
  Sí.
 2. Fan desplaçament?
  Sí.
 3. Altres serveis?
  Fotos i vídeos de casaments, fotos de bateig i comunions, fotografia artística, packs de casament, babyboom + newborn...
 4. Fan presupost personalitzat?
  Sí. Encara que també disposen de packs de nuvis.