Contacte

  A Ànana Música transformen el vostre amor en una cançó tan única com vosaltres i la vostra història!

  Una Ànana és una cançó de vida i d’amor i també és un amulet que us acompanyarà sempre. La música i la lletra de l’Ànana del vostre casament parla de vosaltres, de la vostra història i d’allò que us uneix i us fa meravellosament únics.

  La Mariona Castells i en Guillem Roma creen una cançó 100% única, amb una melodia i una gravació instrumental original que s’adaptarà a l’estil musical que desitgeu. A més, estarà dissenyada expressament per transmetre tot el que heu viscut, per recordar els vostres millors moments i per poder vibrar amb la vostra essència i amb l’amor que us uneix.

  Ofereixen aquestes opcions musicals pel dia més màgic:

  • La invitació de casament més original: podeu convidar als familiars i amics al vostre casament amb una invitació musical, sorprenent i divertida!
  • La vostra Ànana: us crearan la lletra i la música de la vostra cançó, 100% única, original i personalitzada. A través d’un formulari explicareu com us vàreu conèixer, com va sorgir l’amor, moments importants que heu viscut, frases o expressions que formen part del vostre propi llenguatge, anècdotes… En definitiva, tot el que vulgueu dir a través de la cançó o tot el que tu vulguis dir si el que vols és sorprendre a la teva parella el dia del casament regalant-li la seva cançó, que transmetrà tot allò que sents i que t’encanta d’ell o ella.
  • Complements. Perquè no pari la màgia complementa la cançó amb:
   • CONCERT: en Guillem i la Mariona venen al casament i canten la cançó en directe.
   • COREOGRAFIA: creen una coreografia per la cançó, adaptada al vostre perfil o nivell i la poden pensar en format individual, duo o grupal, segons el que necessiteu.
   • VIDEOMUNTATGE FOTOGRÀFIC: preparen un videomuntatge sobre la cançó amb les vostres fotos preferides.
   • PACK REGAL: us poden lliurar la cançó en format CD o amb un marc de fotos de fusta natural de roure.

  Compondre una cançó no és una ciència exacta i requereix coneixements musicals, d’harmonia, instrumentació i producció, però sobretot, saber donar sentit, sensibilitat i màgia a allò que sona.

  Com és el procés de creació de l’Ànana?

  1. Expliqueu la vostra història i tot el que voleu que reflecteixi la cançó. Els definiu l’estil musical que us agrada o els doneu referències dels vostres grups o cançons preferides.
  2. Us envien una primera proposta de música i lletra i els podeu suggerir canvis si ho creieu necessari. No donaran la proposta per vàlida fins que us encanti.
  3. Graven la música i produeixen la cançó.
  4. Us lliuren la cançó en format mp3 i, si ho desitgeu, amb alguns dels packs regals.

  Confia en Ànana Música per afegir màgia i emoció al dia del casament. La vostra cançó impregnarà de VERITAT, AMOR i ÀNIMA aquest gran dia!

  Preguntes freqüents
  1. Què inclou i com funciona?
   Us facilitem un formulari on podeu detallar tota la informació que voleu que consti a la cançó, tindreu contacte directe per telèfon, whatsapp o mail amb els compositors al llarg de tot el procés, revisions il·limitades de la lletra (fins que us encanti), creació d'una cançó única i original des de zero.
  2. Oferiu algun pack 'especial casaments' o algun descompte?
   Sí! Fem un 20% de dte sobre el preu de l'Ànana si feu alguna d'aquestes combinacions. Combinació 1: Invitació musical + Ànana + 1 complement o pack regal a escollir. Combinació 2: Ànana + 1 complement + 1 pack regal.
  3. Podem cantar nosaltres?
   Sí. Podeu cantar i us afinem la veu. O podeu recitar algun text parlat enmig de la cançó.
  4. Quant temps necessiteu per crear la cançó?
   Generalment, necessitem entre 10 i 15 dies. Si la necessiteu abans contacteu amb nosaltres i si podem, la farem.