Llancem il·lusions, capturem sentiments … expressions, naturalitat … i amb serietat, seguim avançant. Un lema que portem practicant any rere any cada vegada fotografiant els moments més importants en les vides de molts dels nostres clients.

Àngel Fotògraf és un estudi de fotografia amb un estil propi. Som un equip dinàmic, expert i sobretot professional, capaç d’oferir un treball innovador en el sector i amb clares senyes d’identitat. Casaments, comunions, retrats personals o simplement algun esdeveniment especial en el que necessitis brillar amb llum pròpia, Àngel Fotògraf captura aquests moments màgics i els ressalta encara més amb la seva pròpia paleta de colors per fer d’aquest dia un dels més inoblidables de la teva vida.

Àlbums per al record, una col.laboració estreta entre Àngel i el client al qual ens apropem amb naturalitat, espontaneïtat i frescor per fer que en el dia del teu casament tot surti com tu has planejat, nosaltres posem la imaginació, tu poses el límit.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Foto, vídeo, preboda, postboda, Àlbums, mini àlbums, Álbum digital, fotografies en alta resolució, entrega de les còpies originals.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Disposem de diferents packs i diferents acabats, poden escollir des de només els arxius digitals fins els millors acabats en àlbums digitals.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Artística, autor, fotoperiodisme.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  Aproximadament 2 mesos.