Contacte

Àngels Vilaró és una cantant professional amb més de 10 anys d’experiència, que posa a la vostra disposició les diferents formacions musicals en les quals n’és la veu principal. Pel vostre gran dia, podreu gaudir de la formació i estil musical que més us agradi, i que millor s’adapti a l’estil del casament. Després d’escoltar els vostres desitjos, l’Àngels escollirà amb vosaltres el repertori musical, la formació i els instruments que compondrà la banda sonora del vostre casament.

Tanmateix, ofereix un fantàstic pack de boda, que inclou tot el que podeu necessitar en el vostre gran dia. Tant si només voleu comptar amb el seu servei per a un determinat capítol de la celebració, com si voleu que us acompanyi de principi a fi, l’Àngels vilaró s’adaptarà a les vostres preferències. Sense dubte, serà la vostra millor aliada a l’hora d’amenitzar el vostre gran dia i de crear un ambient romàntic, diferent i original que sorprendrà a tots els vostres convidats!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Anímació musical per a casaments: Servei de DJ en la cerimònia, música àpat, banquet, música ball
 2. Quin estil musical ofereixen?
  Oferim Jazz, Swing, Bossa nova, Blues, Soul, Funk, Pop Rock, covers en acústic...
 3. Que inclou el pack de núvis?
  Assessorament des de el primer moment. Entrevista amb els nuvis per tal de triar conjuntament el repertori que més se us adapti als vostres gustos. Disseny conjunt del event, tenint en compte les vostres aportacions i la nostra experiència. El pack boda inclou tot el que vosaltres necessiteu per el vostre Dia!
 4. Tipus de formació musical?
  Disposem de diverses formacions, adaptant-nos a l’espai i pressupost. Des de duet fins a sextet. Oriol Saltor i Angels Vilaró Duet (guitarra jazz/guitarra acústica i veu) Club Martin: Versions dels temes més actuals a duet. Even Blues: Des de duet (guitarra i veu) fins a Sextet (veu, guitarra, piano, harmònica, baix elèctric, bateria) JazzIt Swingtet: des de duet fins a sextet. Amb aquest grup vosaltres trieu els instruments Formació base: Veu i piano.Podeu escollir a incloure contrabaix, saxo, trompeta, bateria..
 5. Tamany de la formació?
  Petita (2-3 musics) i mitjana (4-6 musics)
 6. Disponibilitat per a desplaçaments?
  Si
 7. Durada de l'actuació?
  Durada màxima de la actuació serà de dues hores. En la música per el ball podem allargar la sessió incloent servei de DJ al final del concert.