L’Anna Calafell és la tercera generació d’una família de fotògrafs. Va néixer amb un talent especial i una passió arrelada, i en va fer la seva professió.

L’Anna entén la fotografia com un art, un conducte per expressar les emocions i sentiments dels nuvis. El vostre enllaç és la culminació de molts mesos de preparació, nervis i il·lusions. I així ho plasma en precioses imatges, que són el fidel reflex de la vostra història d’amor.

L’estil fotogràfic de l’Anna Calafell és artístic però natural, romàntic i elegant, però informal. El resultat són unes autèntiques joies de la fotografia, imatges que parlen per si soles.

L’Anna us voldrà conèixer a fons, les vostres personalitats, filosofia de vida i l’idea que teniu de com voleu que sigui el vostre casament i el vostre reportatge fotogràfic. Es convertirà en la vostra amiga, en una còmplice que plasmarà la vostra essència en un record únic, real, simplement vosaltres en estat pur.

Podeu contractar els serveis de l’Anna Calafell pel reportatge fotogràfic del vostre casament, com també per a l’àlbum preboda i l’àlbum postboda. No us ho penseu, deixeu el record més especial de la vostra història d’amor en les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Fotografia i video. Preboda, postboda, minialbumes, album digital, fotografies en HD
 2. Que inclou el pack de boda?
  Tots els pack els fem a mida de cada parella, segons les seves necessitats i pressupost. Tots inclouen el reportatge sencer del dia del casament. Edició individual de cada fotografia i USB personalitzat amb totes les fotografies.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Si
 4. Quín és el vostre estil fotogràfic?
  Fotografia d'autor, natural
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  4mesos