anna_prat_fotografia_logo

Anna Prat Fotografia és una fotògrafa especialitzada en capturar i immortalitzar moments màgics com ara, el dia del vostre casament. Ella compta amb una gran trajectòria professional al món de la fotografia i el vídeo.

Es caracteritza per fotografiar els moments més especials de les vostres vides d’una forma molt natural i espontània. Així, podreu mantenir uns records inoblidables i, tindreu el plaer de reviure el vostre gran dia en qualsevol moment.

Anna Prat Fotografia és una fotògrafa molt alegre i creativa i treballa amb moltes ganes per fer-vos viure un moment únic.

Podreu eternitzar aquells moments gràcies als diferents packs per bodes que ofereix, segons les vostres necessitats. El pack boda inclou:

 • Una caixa de fusta amb un mini àlbum digital
 • Un pen drive amb les fotografies del reportatge

Anna Prats Fotografia estarà amb vosaltres en aquell dia tan especial, sigui on sigui, ja que està disposada a fer desplaçaments.

A més, ofereix un gran ventall de serveis diferents com ara, vídeos, àlbums varis, fotografies en alta resolució, photocall, DVS’s amb les fotografies de tot el reportatge, d’entre altres.  Amb tot això i molt més, aquesta professional del món de la fotografia us farà el reportatge que sempre havíeu volgut en el vostre dia més somiat.

Per l’Anna les sessions pre-boda són fonamentals per tenir el primer contacte i ajudar-vos a deixar-vos anar davant de la càmera. També, podreu treure-hi un record especial abans del vostre casament.

Anna Prats Fotografia us mostrarà un tracte molt proper perquè us sentiu còmodes i pugueu fluir amb màxima naturalitat abans, durant i després del reportatge.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Feu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Si calgués, podríeu treballar hores extra?
  Sí.
 3. Quin estil treballeu?
  Casaments, pre-boda, post-boda, artística, d'autor, fotografia tradicional...
 4. Esteu disposats a desplaçar-vos?
  Sí.