Al capdavant de SAX ON ARA està l’Arnald, un saxofonista professional, que treballa com a freelance juntament amb DJs, agrupacions i show en solitari. Especialitzen en casaments, esdeveniments privats, hotels o festes d’empresa.

Un casament sol comportar peticions concretes de música, per tant, en un dia tan meravellós no podrà faltar la teva cançó preferida. Ja sigui de camí a l’altar en una cerimònia, una entrada espectacular en el còctel o bé durant el primer ball.

Treballa activament per tot el territori espanyol, especialment podreu trobar-li a Barcelona, Madrid o Valencia. Encara que també treballa, especialment a l’estiu a Eivissa i esdeveniments puntuals a Santander, Saragossa o Euskadi.

A més, el seu repertori el prepara segons els gustos i preferències de cada parella. Li podreu explicar què voleu musicalitzar i amb quins estils, d’aquesta manera començarà a treballar perquè tot quedi impecable i tant vosaltres com els convidats quedeu fascinats!

També disposa d’equips de so i microfonia per major comoditat.

Contacta amb l’Arnald per reservar el teu esdeveniment amb SAX ON ARA!

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Gran varietat d'estil que adapto en tot moment del casament o esdeveniment. El meu estil preferit és el House Ibiza Style, perfecte per un còctel modern.
 2. Es poden demanar cançons que no formin part del vostre repertori habitual?
  Preparo el repertori a mida, especialment en la cerimònia. En la meva pàgina web tinc un gran llistat amb cançons que us ajudaran a prendre idees o simplement et puc aconsellar.
 3. Possibilitat de desplaçament?
  Sí, em trobareu freqüentment a: Barcelona, Madrid, Valencia e Eivissa, però treballo a tota Espanya i sud de França.
 4. Oferiu pack de nuvis?
  Sí. Saxofonista professional i versàtil, amb experiència en casaments que permeten oferir diversos serveis: cerimònia, còctel/aperitiu, festa/barra lliure, altres opcions.