Art en Buff neix amb el propòsit de complaure gastronòmicament als clients i comensals més exigents. Amb més de 15 anys d’experiència, la gastronomia ha estat sempre la principal protagonista dels seus serveis. La cuina d’art en Buff està inspirada en la cultura culinària catalana.

Ofereix productes de temporada seleccionats amb cura per proveïdors i productors que duen a terme amb passió la seva tasca. Destaquen per oferir productes excepcionals i poc manipulats, per evitar que perdin qualitat. En tots els serveis, cuinen al moment, in situ. Busquen l’essència dels productes naturals, oferint receptes tradicionals d’una manera glamurosa, valorant el luxe de les coses senzilles.

Tanmateix, a banda del servei gastronòmic, us ajudaran a escollir l’escenari per celebrar l’esdeveniment, aquest escenari on quedaran els vostres records i les fotografies més boniques que reflectiran aquests moments. Dj, música en directe, animacions, photocalls… tot el que faci falta perquè en el vostre gran dia no trobeu res a faltar.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 200 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquets, lloguer de menatge i material, mobiliari, organització de casaments, fotografia, música, transport, decoració, servei de cambrers, begudes, carpes, cuines exteriors, etc...
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí, ens adaptem a les necessitats dels nuvis.
 4. Tipus de cuina?
  Es basa en productes de qualitat i poc manipulats. Mercat, tradicional típica regional, d'autor, internacional i fusió.
 5. Fan menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 6. Tenen pastís nupcial?
  Sí.